Διαδικτυακή ψηφοφορία για να σωθούν τα αδέσποτα της ΕΡΤ

Διαδικτυακή ψηφοφορία για να σωθούν τα αδέσποτα της ΕΡΤ

Επτά αδέσποτα σκυλιά έχουν βρει καταφύγιο και μια ζεστή αγακαλιά στο τεράστιο οικόπεδο που αποτελεί τον περίβολο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Όπως διαβάσαμε στο Facebook της Έλενας Ακρίτα, τα σκυλιά κινδυνεύουν και έχει ξεκινήσει μια διαδικτυακή ψηφοφορία για τη διάσωσή τους. Η Έλενα Ακρίτα μάλιστα απευθύνεται  προς τον Πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Τσακνή.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10154687120709177

Προς κκ. Δ. Τσακνή- πρόεδρο ΕΡΤ α.ε, Γ. Σταθόπουλο – Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής: Μη διώξετε τα σκυλιά που φροντίζουν οι άνθρωποι της ΕΡΤ

7 ανήμπορα, γηραιά σκυλιά που βρίσκουν καταφύγιο εδώ και 18 χρόνια στον φιλόξενο περίβολο της ΕΡΤ και τα οποία φροντίζουν με στοργή άνθρωποι της ΕΡΤ, κινδυνεύουν να πεταχτούν στον δρόμο επειδή μια περίοικος ισχυρίζεται πως την ενοχλούν με τα γαυγίσματά τους.

Η κυρία αυτή που εμφανίστηκε από το πουθενά πιέζει τόσο τον πρόεδρο της ΕΡΤ όσο και τη δημοτική αρχή προκειμένου να εξωστούν τα ζώα. Προσπαθεί δε να αποσπάσει υπογραφές άλλων περιοίκων, οι οποίοι ωστόσο στην πλειονότητά τους ΔΕΝ κρίνουν ότι συντρέχει λόγος εκδίωξης των σκύλων. Σημειωτέον ότι τα ζώα ζουν σε χώρο περιφραγμένο, σιτίζονται και φροντίζονται χάρις στη γενναιοδωρία λίγων υπαλλήλων και συνταξιούχων. Η φιλοξενία αυτή έχει την αποδοχή πολλών περισσοτέρων εργαζομένων που δεν έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν πιο ενεργά. Παρακαλούμε εσάς, ως αρμοδίους, αλλά και ως ευαίσθητους ανθρώπους να αποδείξετε πως οι παράλογες απαιτήσεις, όσο πιεστικές κι αν είναι, δεν μπορούν να νικήσουν την ανθρωπιά.

Για να δείτε τα αποτελέσματα ή και για να ψηφίσετε στη διαδικτυακή ψηφοφορία πατήστε ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter