Διαδικτυακό κινηματογραφικό φεστιβάλ

Διαδικτυακό κινηματογραφικό φεστιβάλ
«System crasher»

Το KinoFest Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι και προσκαλεί το κοινό στη δεύτερη διοργάνωσή του ύστερα από κενό ενός χρόνου λόγω της πανδημίας.

Από 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου έρχεται διαδικτυακά προσφέροντας τη δυνατότητα σε θεατές από κάθε γωνιά της Ελλάδας να παρακολουθήσουν δωρεάν στην οθόνη τους 15 βραβευμένες γερμανόφωνες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται το πολυβραβευμένο «System crasher» της Νόρα Φινγκσάιντ, το βραβευμένο ως καλύτερο γερμανικό ντοκιμαντέρ για το 2020 «Born in Evin» της Μάριαμ Ζάρε και η κωμωδία «The perfect secret» του Μπόρα Ντάγκτεκιν, εισπρακτική επιτυχία στη Γερμανία το 2019. Το καρέ κλείνει η ταινία «Ι was, I am, I will be» του Ilker Çatak με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Παράλληλα, με την υποστήριξη των πρεσβειών της Αυστρίας και της Ελβετίας θα προβληθούν βραβευμένες μικρού μήκους ταινίες. Ξεχωρίζει η ταινία «All cats are grey in the dark» του Λάσε Λίντερ, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης ευρωπαϊκής ταινίας μικρού μήκους το 2020 από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου, και το «Day release» του Μάρτιν Γουίντερ, το οποίο βραβεύτηκε ως καλύτερη αυστριακή μικρού μήκους ταινία για το 2020.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα kinofest.gr και στα social media:

  • Facebook: gr
  • Instagram: gr
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter