Διαδικτυακός εκβιασμός 14χρονης από 20χρονο στην Πελοπόννησο

Διαδικτυακός εκβιασμός 14χρονης από 20χρονο στην Πελοπόννησο

Εικοσάχρονος Αλβανός συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός αλλοδαπός, που είναι χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και κατοικεί σε πόλη της Πελοποννήσου, απέσπασε από 14χρονη φωτογραφίες στις οποίες ήταν ημίγυμνη. Στη συνέχεια, ο δράστης ζητούσε περισσότερες παρόμοιες φωτογραφίες, ενώ απειλούσε την ανήλικη ότι αν δεν του τις στείλει θα αναρτούσε αυτές που κατείχε στο διαδίκτυο.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από έρευνα εντόπισε τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη στην Πελοπόννησο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικών του τοπικού Τμήματος, βρέθηκαν στην κατοχή του δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο γυμνών και ημίγυμνων κοριτσιών, μεταξύ των οποίων και της 14χρονης.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο 20χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για κύρια ανάκριση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter