Διαφοροποίηση του βουλευτή της ΝΔ Κελέτση – Να δημοσιοποιηθούν τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ (Video)

Διαφοροποίηση του βουλευτή της ΝΔ Κελέτση –  Να δημοσιοποιηθούν τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ (Video)

Ότι είναι υπέρ του να δοθούν στη δημοσιότητα τα ποσά που μοίρασε η κυβέρνηση στα ΜΜΕ, τόνισε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης, ασκώντας έτσι, είτε ηθελημένα είτε κατά λάθος έξτρα πίεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία αρνείται πεισματικά να δώσει απαντήσεις για το νέο αυτό σκάνδαλο τύπου ΚΕΕΛΠΝΟ που έχει προκύψει. 

Ο γαλάζιος βουλευτής απαντώντας στην τοποθέτηση αλλά και τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Μάριου Αραβαντινού στο Kontra, τόνισε πως η διαφάνεια είναι ένας… αδιαπραγμάτευτος όρος για την κυβέρνηση και πως από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η λίστα με τα ΜΜΕ που έλαβαν χρηματοδότηση μπορεί να δημοσιευτούν και τα ποσά, πράγμα που ο ίδιος στηρίζει. 

«Δόθηκε η λίστα στη δημοσιότητα άρα δεν τίθεται θέμα διαφάνειας. Σε δεύτερη φάση μπορεί να δοθούν και τα ποσά., Και γιατί όχι; Εγώ είμαι υπέρ του να δοθούν», είπε χαρακτηριστικά.  

Παράλληλα ο βουλευτής της ΝΔ δεν μπόρεσε να αντικρούσει τα επιχειρήματα του Μ. Αραβαντινού στο Kontra σχετικά με τα κριτήρια που λήφθηκαν υπόψη από την πλευρά της κυβέρνησης ή της εταιρίας που μοίρασε τα χρήματα σε ανύπαρκτα site, ενώ προσπάθησε ανεπιτυχώς να σώσει την υπόθεση Πέτσα – Πάτση. 

Θα ακούσει τον βουλευτή του ο κ. Μητσοτάκης; Θα δώσει στη δημοσιότητα τα ποσά που μοίρασε η κυβέρνηση; 

Όταν αρχίζουν και λένε «ναι» στην δημοσιοποίηση των χρημάτων ακόμα και μέσα από τη ΝΔ, τα περιθώρια στενεύουν… 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter