Διαφοροποίηση Κακλαμάνη από την κυβέρνηση: Να μπουν τα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια στη μάχη κατά του κορονοϊού (Video)

Διαφοροποίηση Κακλαμάνη από την κυβέρνηση: Να μπουν τα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια στη μάχη κατά του κορονοϊού (Video)

Διαφοροποιήθηκε πλήρως ο πρώην υπουργός της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης από την κυβερνητική γραμμή καθώς μιλώντας στον ΑΝΤ1 ζήτησε από την κυβέρνηση να βάλει στη μάχη κατά του κορονοϊού τα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια καθιστώντας σαφές πως δεν αρκούν οι μικρές κλινικές. Μετά από παρέμβαση μάλιστα του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κατρούγκαλου -που βρισκόταν στο πάνελ- συμφώνησε με το λόγο του στην έννοια της επίταξης.

«Για 3-4 μήνες να βοηθήσουν τα μεγάλα θεραπευτήρια από τώρα» επέμεινε ο βουλευτής της ΝΔ αφήνοντας αιχμές στην κυβέρνηση για την εύνοια που δείχνει στους «κλινικάρχες».

Ο νεοδημοκράτης βουλευτής και γιατρός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρέπει στη μάχη για το ΕΣΥ να μπουν και οι μεγάλες ιδιωτικές κλινικές όσον αφορά και τα άλλα περιστατικά. «Να στέλνονται μετά από συμφωνία στα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια με το νοσήλιο του ΕΟΠΥΥ», οι ασθενείς που έχουν ανάγκη.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής εξήγησε «όπως πηγαίνει στον Ευαγγελισμό και δεν πληρώνει θα πηγαίνει x θεραπευτήριο και δε θα πληρώνει. Εάν θέλει βελτίωση θέσεως, αντί για τρίτη να πάει στην πρώτη θέση θα πληρώσει τη διαφορά, έτσι θα ελαφρώσει κατά πολύ την κατάσταση».

«Είναι πρακτικό το θέμα για 3-4 μήνες να βοηθήσουν και τα μεγάλα θεραπευτήρια» επέμεινε ο βουλευτής της ΝΔ αφήνοντας αιχμές για τη στάση της ΝΔ στη διαχείριση της πανδημίας και στην εύνοια που δείχνει στους κλινικάρχες.

Οι δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη από το 3:19

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter