Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Διαφθορά 5 αστέρων. Νέες αποκαλύψεις για την εισαγγελέα Ελένη Ράικου, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Πέντε σκανδαλώδεις υποθέσεις και η σύνδεσή τους με την εισαγγελέα Ελένη Ράικου. Θωμάς Λιακουνάκος, Γιάννος Παπαντωνίου, Ανδρέας Βγενόπουλος, Σταυρούλα Στουρνάρα και σκάνδαλο Koriopolis.

Ολόκληρη η επιστολή – αναφορά της ανακρίτριας για τα 250.000 έγγραφα που δεν παραδόθηκαν στην υπόθεση Παπαντωνίου - Λιακουνάκου. Ποιος μάρτυρας εμφανίζει την εισαγγελία Διαφθοράς να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με έμπορο όπλων.

Διαπραγμάτευση: Το χρέος ξεκλειδώνει την αξιολόγηση. Το παρασκήνιο και οι συγκρούσεις. Όλο το σχέδιο για μέτρα - αντίμετρα.

Κυριάκος και ΣΙΑ: Εαρινή έφοδος με στόχο την κατάληψη του Μαξίμου.

Κώστας Σημίτης: ο πολιτικός που είκοσι χρόνια κάνει τον…Κινέζο.

Γιάννης Στουρνάρας: Δικογραφία στη Βουλή τον εμπλέκει με ρυθμίσεις υπέρ πετρελαϊκών εταιρειών για 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ

ΔΕΗ: Όλες οι απαντήσεις για τους φουσκωμένους λογαριασμούς. Ποιοι παράγοντες εκτίναξαν κατανάλωση και χρεώσεις.

Brexit: O οδικός χάρτης και η επώδυνη διαδικασία με το αβέβαιο τέλος. Τροχοπέδη οι εμπορικές συμφωνίες Λονδίνου – Βρυξελλών

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.