Διαφθορά στην Ελλάδα, «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα»…

Διαφθορά στην Ελλάδα, «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα»…

Συστήνουν προκαταρκτική για ενδεχόμενη σκευωρία στο «Novartis gate» και δεν έχουν ανοίξει τη δικογραφία που έχει στείλει εδώ και δύο εβδομάδες η κα. Τουλουπάκη στη Βουλή για την όποια εμπλοκή του Λοβέρδου στο ίδιο σκάνδαλο!

Συστήνουν προκαταρκτική για ενδεχόμενη σκευωρία στο «Novartis gate» και δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα της εισαγγελίας για το ίδιο σκάνδαλο για τον Άδωνη Γεωργιάδη!

Εδώ βέβαια κάποιος από την εισαγγελία πρέπει να μας ενημερώσει ποιον εξυπηρετούν αυτές οι καθυστερήσεις από τη στιγμή που στο εξωτερικό οι έρευνες ολοκληρώνονται εντός 6 μηνών;

Ποιον εξυπηρετούν για παράδειγμα οι δημόσιοι καυγάδες μεταξύ ανώτατων δικαστικών λειτουργών;

Ποιον εξυπηρετούν οι καθυστερήσεις;

Η απάντηση είναι μια και είναι απλή: τη μη διαλεύκανση των όποιων υποθέσεων με άρωμα διαφθοράς στα υψηλά δώματα της εξουσίας. εξυπηρετούν

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.

Όποια υπόθεση «ξεφύγει» από το «χαλκέντερο» άρθρο 86 περί (μη) ευθύνης υπουργών, όποια υπόθεση δεν παραγραφεί στην πενταετία και πάει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος (αν δεν αλλάξουν και την ερμηνεία του Συντάγματος) θα πέσει πάνω στα ΜΜΕ και στις καταγγελίες περί «σκευωρίας»!

Το αποτέλεσμα είναι μόνο ο Άκης Τσοχατζόπουλος να έχει μπει για λίγο φυλακή (επειδή οι μίζες για τα εξοπλιστικά κόντεψαν να ξεπεράσουν το ΑΕΠ της χώρας) κι αυτός τώρα απολαμβάνει την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο.

Κι ο δημοσιογράφος που τολμά να ερευνήσει τις όζουσες υποθέσεις τον ταράζουν στις αγωγές και στα fake news και τον οδηγούν στην ανυποληψία.

Οι άλλοι, αυτοί που φωνάζουν για «σκευωρίες» στα κανάλια γίνονται βουλευτές, σύμβουλοι, μετακλητοί, κολλητοί, ομοτράπεζοι, συμπαίκτες στο tennis club της Εκάλης και πάει λέγοντας.

Ωραίο κράτος ήμασταν και είμαστε.

Κι είναι και κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ, (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε), που τους πέφτει βαριά η σκανδαλολογία και θέλουν χαμηλούς τόνους!

Και μη χειρότερα δηλαδή. Στην Ελλάδα είναι σκάνδαλο να ερευνάς τα σκάνδαλα!       

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter