Διαφωνία αντιπεριφερειαρχών στη χρηματοδότηση ανέγερσης γηπέδων ΠΑΕ

Διαφωνία αντιπεριφερειαρχών στη χρηματοδότηση ανέγερσης γηπέδων ΠΑΕ

Τη διαφωνία τους με τις δαπάνες του Προϋπολογισμού που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση γηπέδων ΠΑΕ (ΑΕΚ, ΠΑΟ) εξέφρασαν τα στελέχη της Διοίκησης Περιφέρειας Αττικής, Γιώργος Γαβρίλης, (αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς) Αγγέλικα Σαπουνά (αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών) Παναγιώτης Αθανασιάδης, (αντιπεριφερειάρχης Πληροφορικής) και Δημήτρης Δημάκος, (Περιφερειακός Σύμβουλος).

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Καταρχήν, οι δαπάνες του προϋπολογισμού οφείλουν να έχουν κοινωνική ανταποδοτικότητα και να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.

Δεύτερον δεν συμφωνούμε οι πόροι της Αυτοδιοίκησης να κατευθύνονται στη χρηματοδότηση ιδιωτικών ΠΑΕ που όχι μόνο δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των ερασιτεχνικών σωματείων, όπως προσχηματικά επικαλούνται, αλλά μάλλον τα χρησιμοποιούν ως παρένθετα πρόσωπα.

Τρίτον, ως Διοίκηση οφείλουμε να διασφαλίζουμε ενιαίους κανόνες στο χωροταξικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό, που όχι μόνο δε θα προσαρμόζουν τη ζωή των πόλεων στο σχεδιασμό των γηπέδων αλλά θα υπηρετούν το ακριβώς αντίθετο».

Τα τέσσερα στελέχη, ψήφισαν χθες στο σύνολο του τον προϋπολογισμό του 2018 της Περιφέρειας Αττικής, εκφράζοντας εν τούτοις την αντίθεση τους, στο συγκεκριμένο ζήτημα, αντίθεση η οποία είναι γνωστή και εκπεφρασμένη ήδη από την έναρξη της θητείας της Περιφερειακής Αρχής, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter