Διαγωνισμός μαϊμού σε όφελος του Δημάρχου Μυτιλήνης και αντιπροέδρου του ΕΟΔΥ

Διαγωνισμός μαϊμού σε όφελος του Δημάρχου Μυτιλήνης και αντιπροέδρου του ΕΟΔΥ
Photo credit: stonisi.gr

Στην πρόσληψη του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη ως ιατρού εργασίας προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (πρώην Ίδρυμα «Θεομήτωρ») τον περασμένο Νοέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στην πρόσληψη του κ. Κύτελη με απευθείας ανάθεση έναντι αμοιβής 3.500 ευρώ για ένα έτος και για 100 ώρες προσφοράς υπηρεσιών, σύμφωνα με το stonisi.gr.

Επειδή όμως απευθείας ανάθεση δεν μπορεί να γίνει χωρίς και μια δεύτερη προσφορά ο κ. Κύτελης υπερίσχυσε του με ειδικότητα ιατρού εργασίας Χρήστου Κουρούση, μονίμου κατοίκου Αθηνών και Αντιπροέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Όλως τυχαίως ο κ. Κουρούσης που ζήτησε 3.800 ευρώ για 100 ώρες υπηρεσίες εξ Αθηνών, υπήρξε στο παρελθόν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Είναι όμως και παλιός γνώριμος της Λέσβου και φυσικά του Στρατή Κύτελη γνωστού αυτοδιοικητικού και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Δημήτρη Παραδέλλη με τον οποίο υπήρξαν συνεργάτες.

Τόσο στην Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ όσο και στο Υπουργείο Αιγαίου. Στο τελευταίο ο κ. Κουρούσης θήτευσε ως Γενικός Γραμματέας επί Υπουργίας Αναστάση Παπαληγούρα και Γιώργου Βουλγαράκη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter