Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Προσοχή οι οδηγοί

Διακοπές κυκλοφορίας σε Λ. Βουλιαγμένης και Λ. Αμφιθέας λόγω έργων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων, σε δύο κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 17 έως 25 Σεπτεμβρίου, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερόστροφη λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως, στο ρεύμα προς Αθήνα, στην περιοχή του δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού.

Στο μεταξύ, λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού νησίδων, στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 07.00-16.00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Αμφιθέας, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Βαρβάρας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στους δήμους Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης.

Και στις δύο περιπτώσεις, η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.