Διακοπές μόνο… ζωγραφιστές για πολλές οικογένειες – Αύξηση έως και 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Διακοπές μόνο… ζωγραφιστές για πολλές οικογένειες – Αύξηση έως και 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

«Φωτιά» έχουν πάρει οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια οι οποίες έχουν καταγράψει έως τώρα άνοδο της τάξεως του 25% ενώ από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα αυξηθούν εκ νέου.

Για τις τεράστιες αυξήσεις στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο πρόεδρος τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων, Λύσσανδρος Τσιλίδης. Όπως υποστήριξε, τα εισιτήρια έχουν ήδη αυξηθεί 25% ενώ αναμένεται να αυξηθούν ακόμα 5% από το νέο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αγγίζοντας συνολικά μια αύξηση της τάξεως του 30%.  Σύμφωνα με τον κ. Τσιλίδη, πρόκειται για μια έκτακτη συνθήκη που προήλθε από την πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τηλέφωνα που δέχονται οι επαγγελματίες του κλάδου για κλείσιμο εισιτηρίων είναι σαφώς λιγότερα σε σχέση με άλλες χρονιές αφού αρκετές οικογένειες επιλέγουν να μην πάνε τελικά διακοπές λόγω των υπέρογκων τιμών. Υπογράμμισε επίσης πως τα αεροπορικά εισιτήρια, πολλές φορές, εξαιτίας των προσφορών, συμφέρουν τελικά καλύτερα από τα ακτοπλοϊκά.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter