Διακοπές στα νησιά της βασίλισσας του Μπαχρέιν με την πολυτελή θαλαμηγό της (Photos + Video)

Διακοπές στα νησιά της βασίλισσας του Μπαχρέιν με την πολυτελή θαλαμηγό της (Photos + Video)

Η βασίλισσα του Μπαχρέιν «Sabika bint Ibrahim Al Khalifa», μαζί με μέλη της Βασιλικής οικογένειας, βρίσκεται αυτές της ημέρες στο Ναύπλιο και απολαμβάνουν πολυτελείς διακοπές στην εντυπωσιακή θαλαμηγό της, με την ονομασία «My Alwaeli».

Για ένα σχεδόν μήνα γνωρίζει τα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου και σταματά σε πολυδιαφημισμένα μέρη της χώρας. 

Το γιοτ Alwaeli (πρώην Awal) είναι ένα μηχανοκίνητο σκάφος μήκους 68 μ., το οποίο κατασκευάστηκε το 1991 από την CRN Shipyard στην Ανκόνα (Ιταλία). Η Terence Disdale είναι υπεύθυνη για το όμορφο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό της. Το Superyacht Alwaeli έχει δομή από χάλυβα και αλουμίνιο Το Alwaeli μπορεί να αναπτήξει ταχύτητα 19,5 κόμβων

Το γιοτ Alwaeli προσφέρει διαμονή για μέχρι 24 άτομα σε 12 σουίτες. Είναι επίσης ικανή να μεταφέρει μέχρι και 19 πληρώματα στο πλοίο για να εξασφαλίσει μια χαλαρή πολυτελή εμπειρία.

Η βασιλική οικογένεια του Μπαχρέιν διαθέτει επίσης το γιοτ Al Salamah, ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο. Το Al Salamah κατασκευάστηκε για τον τελευταίο πρίγκηπα βασιλιά Σουλτάν Μπιν Αμπντούλ Αζίζ της Σαουδικής Αραβίας. Μετά το θάνατό του, το Al Salamah τέθηκε προς πώληση για 280 εκατομμύρια ευρώ. Αργότερα απαλείφθηκε και μεταφέρθηκε ως δώρο στον Πρίγκιπα του Μπαχρέιν.






Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter