Διακοπές στην Κέρκυρα για την Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης

Διακοπές στην Κέρκυρα για την Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης

Στο νησί των Φαιάκων για διακοπές βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιουλίου η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Καρόλου έφτασε για μια ακόμα φορά στην Κέρκυρα για να περάσει κάποιες μέρες από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Όπως έγινε γνωστό θα διαμείνει στην πολυτελή βίλα της οικογένειας Ρότσιλντ, στην Κερασιά, όπως κάθε φορά που επισκέπτεται το νησί.

Η Καμίλα και η συνοδεία της έφτασαν στην Κέρκυρα με πτήση της British Airways περίπου στις 16:30 κι στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε θαλάσσιο σκάφος από τη σκάλα του Δημάρχου στη Γαρίτσα, προκειμένου να μεταβεί δια θαλάσσης στην Κερασιά και τη βίλα των Ρότσιλντ, όπου από χθες τηρούνται δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η πολυτελής βίλα των Ρότσιλντ, που είναι γνωστή και ως «θερινό Κένσιγκτον», βρίσκεται σε μία τεράστια έκταση στην περιοχή της Κερασιάς. Είναι πλημμυρισμένη από πυκνή βλάστηση, αιωνόβια πεύκα, καταρράκτες, ενώ πρόκειται για ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την παράδοση με την απόλυτη σύγχρονη πολυτέλεια.

Πηγή: enimerosi.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter