Διακοπές στο Αμπου Ντάμπι

Διακοπές στο Αμπου Ντάμπι

Χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι οκτώ ημερών στο γραφικό Αμπου Ντάμπι «κέρδισαν» ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Αγγελος Μπίνης και η παρέα του (μία συνεργάτιδα και ένας υπηρεσιακός παράγοντας).

Στο αραβικό εμιράτο πραγματοποιήθηκε η 8η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Κρατών-Μελών της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών Ενάντια στη Διαφθορά και ήταν ο λόγος μετάβασης του Αγγ. Μπίνη. Τα ωραία όμως είναι άλλα. Η παρέα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας έφυγε μία μέρα πριν από το συνέδριο και γύρισε δύο μέρες αφότου είχε τελειώσει, ανεβάζοντας το κόστος της εκδρομής στις 50.000 ευρώ! Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 20 Δεκεμβρίου και ο Αγγ. Μπίνης αναχώρησε στις 15 Δεκεμβρίου, μία ημέρα πριν από την έναρξη των εργασιών, και επέστρεψε στις 22 Δεκεμβρίου. Ε να μην κάνουν Σαββατοκύριακο στο Αμπου Ντάμπι;

Κρατικό μυστικό ο νέος Κορυδαλλός!

Το πόρισμα της ειδικής επιτροπής που συστήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη μεταφορά των φυλακών του Κορυδαλλού αναζήτησαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Διαπίστωσαν ότι είναι επτασφράγιστο κυβερνητικό μυστικό. Ετσι έξι βουλευτές

(με πρώτο υπογράφοντα τον Γιάννη Γκιόλα) κατέθεσαν στη Βουλή αίτηση κατάθεσης εγγράφων, ζητώντας, όπως δικαιούνται, να τους δοθεί το πόρισμα. Και αίφνης έλαβαν αρνητική απάντηση από τον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου! «Δεν δύναται να χορηγηθεί, καθόσον περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων– στοιχεία στρατιωτικών εγκαταστάσεων» τους απάντησε! Σε στρατόπεδο θα μεταφερθούν οι φυλακές Κορυδαλλού;

Επιχείρηση «Ηρεμήστε, ρε παιδιά»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι πρότινος δεν συνήθιζε στις περιοδείες του να επισκέπτεται τοπικές οργανώσεις της ΝΔ. Στην τελευταία περιοδεία του όμως στη Θεσσαλία επισκέφτηκε την τοπική οργάνωση Τρικάλων της ΝΔ. Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι πήγε να καθησυχάσει τα πράγματα μετά την απομάκρυνση του 80χρονου Κώστα Πατέρα από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας μέσα σε λίγες ώρες. Και μετά –ως άλλος Παπανδρέου– πήρε τα βουνά με το mountain bike!

Και πάλι Ντόρα;

Μπορεί να μην το (ξανα)ζήσουμε και αυτό, αλλά ορισμένες «μηχανές» έχουν πάρει μπροστά εκεί στο υπουργείο των Εξωτερικών και ετοιμάζουν τη μετά Δένδια ημέρα. Διπλωματικές πηγές λένε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη εσχάτως ρίχνει ματιές προς τη Β. Σοφίας! Οι κακές γλώσσες, με τις οποίες πρωτίστως μιλά ο Doctor, θυμίζουν τη δέσμευση Μητσοτάκη ότι δεν θα υπουργοποιήσει συγγενείς του και σχολιάζουν ότι αυτό που την κινητοποιεί είναι ότι θέλει να ετοιμάσει τη συζήτηση για την προσφυγή στη Χάγη και τη διαπραγμάτευση για την υπογραφή του συνυποσχετικού. Ευτυχώς για τον Ν. Δένδια που πάει καλά η διπλωματική του εκστρατεία και ετοίμασε την υπογραφή του EastMed.

Ραντεβού έναντι 12.000 ευρώ

Βουλευτής της ΝΔ ισχυρίζεται ότι μπορεί να κλείσει σε ενδιαφερόμενους ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Μόνο που για να το κάνει ζητά αμοιβή!

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας προ εβδομάδων πραγματοποιήθηκε ένα θεματικό συνέδριο. Σε αυτό εκτός από τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες συμμετείχαν και βουλευτές, ως επί το πλείστον από την κυβερνητική παράταξη – διότι από τον ΣΥΡΙΖΑ περιορίστηκαν στην τυπική εκπροσώπηση κατά την έναρξη.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ένας από τους πιο γνωστούς βουλευτές της ΝΔ που εκλέγονται στο λεκανοπέδιο, γνωστός για τις… εκκεντρικές του απόψεις. Φαίνεται ότι το θέμα τον ενδιέφερε διότι έμεινε και μετά τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες στη δεξίωση που οργανώθηκε.

Τον λόγο του προσωπικού ενδιαφέροντος του βουλευτή τον αποκάλυψε ένας από τους επιχειρηματίες που μιλούσαν μαζί του. «Θα μου κανονίσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Μου το είπε. Του έχω δώσει 12.000 ευρώ!» αποκάλυψε ο επιχειρηματίας σε συνομιλητές του δείχνοντας τον βουλευτή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter