Διακοπή της δίκης για την παραλαβή του C4i λόγω… ψύχους!

Διακοπή της δίκης για την παραλαβή του C4i λόγω… ψύχους!

Στη διακοπή της συνεδρίασης για τις 5 Δεκεμβρίου οδήγησε το ψύχος που επικρατούσε σήμερα στη δικαστική αίθουσα του Εφετείου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση για την παραλαβή του C4I. 

Αν και οι δικαστές της έδρας του Τριμελούς εφετείου Κακουργημάτων αναζήτησαν άλλη αίθουσα για την διεξαγωγή της διαδικασίας αυτό δεν στάθηκε εφικτό, με αποτέλεσμα η διακοπή της δίκης για την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο μεταξύ με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας, τον λόγο πήρε η πλευρά της αμερικανικής SAIC, μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού, ο οποίος επικαλούμενος απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ζήτησε την αποβολή του Ελληνικού Δημοσίου από την πολιτική αγωγή. Ο δικηγόρος στην τοποθέτηση του, επικαλέστηκε απόφαση, την οποία έχει επικυρώσει και το Εφετείο Αθηνών, βάσει της οποίας το Ελληνικό Δημόσιο οφείλει να καταβάλει στην αμερικανική εταιρεία- η οποία ανέλαβε το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων- 39.700.000 ευρώ. Ανάλογα αιτήματα για την αποβολή του Ελληνικού Δημοσίου αναμένεται να υποβληθούν στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου και από άλλους συνηγόρους κατηγορουμένων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter