Διακόπηκε για την 1η Μαρτίου η δίκη για το Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Διακόπηκε για την 1η Μαρτίου η δίκη για το Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Για την 1η Μαρτίου διακόπηκε η δίκη για την δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Διορίστηκε αυτεπαγγέλτως νέος συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Κλοντιάν Λεκοτσάι, ο οποίος φέρεται ως εγκέφαλος της μαφίας του Κορυδαλλού που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος το δικαστήριο, ο προηγούμενος συνήγορος του παραιτήθηκε.

Ο Κλοντιάν Λεκοτσάι κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, πίσω από την οποία κρυβόταν ένας ανελέητος εκβιασμός για να δοθούν τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια ευρώ ώστε να ανασκευαστούν οι κατηγορίες σε βάρος του Αριστείδη Φλώρου της Energa για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δικηγόρου, Γιώργου Αντωνόπουλου.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, συνήγορος του Φλώρου στην συγκεκριμένη υπόθεση, δεν υπέκυψε στον εκβιασμό με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί εν ψυχρώ από τους συνεργούς του Κλοντιάν Λεκοτσάι που τον είχαν επισκεφτεί γι αυτό τον λόγο στο δικηγορικό του γραφείο.

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο Εφετείο

Με αφορμή την μεταγωγή σήμερα των κατηγορουμένων για την συγκεκριμένη υπόθεση, είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο των δικαστηρίων επιπλέον μηχανήματα ελέγχου ενώ μέσα στην δικαστική αίθουσα ήταν ισχυρή η αστυνομική παρουσία.

Οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του ποινικολόγου, Κλοντιάν Λεκοτσάι και Ιμπραχίμ Μπραχιμαί μετήχθησαν από τις φυλακές Κορυδαλλού κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο Λεκοτσάι φέρεται ως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου ενώ ο Μπραχιμάι ως φυσικός αυτουργός.

Ο τελευταίος κατηγορείται και για τη στυγερή δολοφονία του Άλμπερτ Μπάκο στον Κορυδαλλό, επίσης κατηγορουμένου, ως ηθικού αυτουργού, στην δολοφονία του δικηγόρου.

Ο Λεκοτσάι ζήτησε από το δικαστήριο πενθήμερη διακοπή γιατί ο συνήγορος του παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του αφετέρου αλλά και γιατί όπως είπε συγκεντρώνει έγγραφα στοιχεία για την υπόθεση.

«Κυρία πρόεδρε εχθές από την τηλεόραση είδαμε ότι έχουμε γίνει η κόζα νόστρα του Κορυδαλλού» είπε ο απευθυνόμενος με ειρωνεία στο δικαστήριο με αφορμή την νέα δικογραφία που σχηματίστηκε πρόσφατα και φέρει τον ρόλο του αδιαφιλονίκητου πρωταγωνιστή.

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο Κλοντιάν Λεκοτσάι φώναξε στους δημοσιογράφους: «Τραβάτε πλάνα τον Φλώρο και τον Βορίδη τα κλεφτρόνια…». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter