Φιάσκο στη Βραζιλία: Η Αστυνομία διέκοψε το ντέρμπι Βραζιλίας –Αργεντινής λόγω… κορονοϊού!

Φιάσκο στη Βραζιλία: Η Αστυνομία διέκοψε το ντέρμπι Βραζιλίας –Αργεντινής λόγω… κορονοϊού!

Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι της Ν. Αμερικής Βραζιλίας – Αργεντινής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 είχε άδοξο τέλος καθώς οδηγήθηκε σε φιάσκο!

Η αναμέτρηση διακόπηκε μόλις στο 6ο λεπτό μετά την εισβολή της Αστυνομίας στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να συλλάβουν τέσσερις διεθνείς της Αργεντινής για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου! Επικράτησε χάος, η Αργεντινή αποσύρθηκε από το γήπεδο και πλέον τίθενται πολλά ερωτηματικά για την τύχη του αγώνα και σε ποιον θα πρέπει να δοθούν οι τρεις βαθμοί. Πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού τονίζουν ότι η νίκη θα δοθεί στα χαρτιά στην Αργεντινή, καθώς υπάρχει υπαιτιότητα στη Βραζιλία που είχε την ευθύνη της οργάνωσης του αγώνα, ωστόσο ακόμα δεν έχει προκύψει κάτι πιο χειροπιαστό ως προς αυτό το σκέλος της υπόθεσης.

Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι οι Αργεντίνοι διεθνείς Εμιλιάνο Μαρτίνες, Εμιλιάνο Μπουέντια (Άστον Βίλα), Κριστιάν Ρομέρο και Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ) μπήκαν κανονικά στη «χώρα του καφέ» με την αποστολή της «αλμπισελέστε», παρότι όσοι έρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία στη Βραζιλία πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, άλλωστε, στην αποστολή της Βραζιλίας δεν κλήθηκαν οι παίκτες από την Premier League, δηλαδή οι Τιάγκο Σίλβα, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Φαμπίνιο, Άλισον, Έντερσον, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Φρεντ, Ραφίνια και Ριτσάρλισον.

Οι «τέσσερις» της Αργεντινής, ωστόσο, έδωσαν κανονικά το «παρών», καθώς χώρα εισόδου στα χαρτιά του φαινόταν η Βενεζουέλα, στην οποία η Αργεντινή έπαιξε πριν από μερικές μέρες, επικρατώντας 3-1. Όμως αντί οι Αρχές της Βραζιλίας να τους απαγορέψουν την είσοδο τη χώρα ή να τους βάλουν αμέσως σε καραντίνα, άγνωστό γιατί τους άφησαν και μπήκαν κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή. Ωσπου φτάσαμε στο απόλυτο φιάσκο, καθώς οι Αρχές επενέβησαν την ώρα του αγώνα κι ενώ οι τρείς από τους τέσσερις ήταν στη βασική ενδεκάδα των φιλοξενούμενων και ο ένας τον πάγκο…

Μετά τη διακοπή ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε οργισμένος και με δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα μπορούσαν να μας έχουν απομακρύνει πριν από τρεις ημέρες, όταν ήρθαμε στη Βραζιλία. Γιατί περίμεναν να ξεκινήσει το παιχνίδι για να το κάνουν αυτό; Αυτό είναι μια ολοκληρωτική καταστροφή. Είναι ένα τσίρκο»!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter