«Διακόψτε τα όλα, οριστικά, τώρα!»

Να διακοπούν όλες οι αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα, ζητάει μέσω της αθλητικής εφημερίδας Πράσινη, που πρόσκειται στον ίδιο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Διακόψτε τα όλα, παντού, οριστικά, τώρα!», απαιτεί το σημερινό πρωτοσέλιδο, το οποίο απευθύνεται στον Λευτέρη Αυγενάκη: «Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες παραδίδουν μαθήματα υπευθυνότητας για να νικήσουν το κακό, κάποιοι κωλυσιεργούν για να κάνουν το κόκκινο χατίρι. Υποχρέωση των υπευθύνων να διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα και να μην μπει βόμβα στα θεμέλια του αθλητισμού».

Το αίτημα προφανώς εστιάζεται στο ποδόσφαιρο (όπου ο Ολυμπιακός προηγείται στη βαθμολογία της Super League), αφού πιθανή ακύρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ θα στερούσε έναν τίτλο από τον πρωτοπόρο της κατάταξης Παναθηναϊκό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ότι ετοιμάζει νομοθετική διάταξη για την αλλαγή των κανονισμών, ώστε να συντελεστεί η απαραίτητη αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Διευκρινίζει, όμως, ότι οι αποφάσεις πρέπει να είναι συναινετικές και συλλογικές, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε έμμεσα μέσω Instagram την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Βόβορα, τον οποίο, όπως έγραψε, είχε επιλέξει ο ίδιος ακόμα και πριν οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» με τον Ρικ Πιτίνο.