«Διαμαντάκι» από τη Σάντος πήρε η Ρεάλ

«Διαμαντάκι» από τη Σάντος πήρε η Ρεάλ

Σε συμφωνία με τη Σάντος για την απόκτηση του Ροντρίγο φέρεται να ήρθε η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την «Marca» η μεταγραφή του νεαρού Βραζιλιάνου winger έκλεισε στα 45 εκ. ευρώ, με τον παίκτη να «εξαργυρώνει» τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν στην Βραζιλία.

Μπορεί η ομάδα του να μην βρισκόταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο, οι εμφανίσεις του Ροντρίγο ήρθαν στην κατάλληλη στιγμή για την Σάντος, η οποία επιδίωξε τις τελευταίες εβδομάδες να ανεβάσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη στα 100 εκ. ευρώ χωρίς να τα καταφέρει, αφού η Ρεάλ πρόλαβε να κλείσει τη μεταγραφή.

Οι «μερένγκες» γνώριζαν καλά ότι υπήρχαν ομάδες με μεγάλη οικονομική δύναμη, που θα μπορούσαν να προσφέρουν πάρα πολλά χρήματα κι ως εκ τούτου κινήθηκαν αστραπιαία στην αγορά, όπως έκαναν και με τον Βινίσιους, που θα ενταχθεί στη «βασίλισσα» μέσα στο καλοκαίρι.

Για τον Ροντρίγο είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον και η Μπαρτσελόνα, αλλά η διαφωνία των Καταλανών με τη Σάντος στην υπόθεση του Νεϊμάρ, βοήθησε σημαντικά τους πρωταθλητές Ευρώπης στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη.

Ο τελευταίος έδωσε τη συγκατάθεσή του, γεγονός, που έφερε την Ρεάλ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον πρόεδρο του βραζιλιάνικου συλλόγου, Ζοζέ Κάρλος Πέρες. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter