Διαμαρτυρία οπαδών της ΑΕΚ στο Ηράκλειο έξω από το ξενοδοχείο που μένει η ομάδα

Διαμαρτυρία οπαδών της ΑΕΚ στο Ηράκλειο έξω από το ξενοδοχείο που μένει η ομάδα

Οπαδοί της ΑΕΚ στο Ηράκλειο επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο της αποστολής του «δικεφάλου» (αύριο αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ) και με πανό αλλά και καπνογόνα εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους προς τη διοίκηση αλλά και τους ποδοσφαιριστές για την κακή κατάσταση της ομάδας.

Το ένα από αυτά έγραφε «σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ, είστε όλοι υπόλογοι» και το άλλο «ΑΕΚ παίξε μπάλα για τον λαό σου».

Το κλαμπ της Original στο Ηράκλειο μάλιστα σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε: «Άλλες φορές τέτοιες ώρες η καρδιά θα χτυπούσε δυνατά, το κιτρινόμαυρο ποτάμι θα ετοιμαζόταν να ξεχυθεί προς το Γεντί Κουλέ, τα τύμπανα θα ηχούσαν, οι καπνοί θα σκέπαζαν τον ουρανό και η φωνή μας θα έκανε μέρες για να επανέλθει, αφού το όνομα Της θα ακουγόταν για μια ακόμα φορά στο Ηράκλειο. Στο Ηράκλειο της ΑΕΚ.

Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν τίποτα από αυτά. Όμως οι ιδέες και η κουλτούρα μας δεν μας αφήνουν να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και επειδή έχουμε τη δράση και τη μάχη στο αίμα μας -στεγασμένοι ή άστεγοι- εδώ και 30 χρόνια, κάναμε αυτό που δείχνει η φωτογραφία παρακάτω. Η ΑΕΚ είναι η ΖΩΗ ΜΑΣ και όταν η ζωή μας απειλείται, έχουμε χρέος να παρεμβαίνουμε στην ιστορία μας και να την αλλάζουμε, να την δημιουργούμε και να την στέλνουμε προς την κατεύθυνση που της αξίζει εμείς οι ίδιοι. Να την οδηγούμε προς την ίδια της τη φύση. Το μήνυμα είναι σαφές:

Στην εποχή της μάσκας, ΟΛΟΙ όσοι απαρτίζουν τον οργανισμό ΑΕΚ, με πρώτη την γεμάτη συνεχόμενα λάθη διοίκηση αλλά και όλους τους αμειβόμενους αυτής (παίκτες, υπαλλήλους κ.τ.λ.) να σταματήσουν να κρύβουν τις ατέλειες κάτω από τη μάσκα και να κάνουν αυτό που λέει το πανί μας. Αλλιώς θα είναι υπόλογοι για μια ζωή απέναντι στο λαό της ομάδας».

Φωτογραφία: sport-fm.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter