Από το City Plaza

Διαμαρτυρία στην Ακρόπολη ενάντια στην αντιπροσφυγική πολιτική της ΕΕ (Photos)

Πανό μπροστά από τον Παρθενώνα ανάρτησαν μέλη της αυτοοργανωμένης δομής φιλοξενίας προσφύγων City Plaza, σε ένδειξη διαμαρτυρίας «για τη ρατσιστική και αντιπροσφυγική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «λόγω της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εταίρων της, ο επίσημος αριθμός των θανάτων στη Μεσόγειο, μόνο για το 2017, είναι 2365 αθώοι, ενώ ο πραγματικός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Απαιτούμε να σταματήσει αυτή η πολιτική που σκοτώνει ανθρώπους και καταδικάζει τους ανθρώπους που έρχονται εδώ σε απάνθρωπες συνθήκες. Απαιτούμε να ανοίξουν τα σύνορα και να δημιουργηθούν ασφαλή περάσματα για τους ανθρώπους.»

Η ίδια δράση πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια και στην Καπνικαρέα, στο κέντρο της Αθήνας. 

Δράση ενάντια στη ρατσιστική αντιρπροσφυγική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σήμερα 5η Σεπτέμβρη πραγματοποιήσαμε παρέμβ...

Posted by Χώρος Στέγασης Προσφύγων City Plaza on Dienstag, 5. September 2017

Η δράση συνεχείζεται αυτή την ώρα στη οδό Ερμού στη Καπνικαρέα! Η αλληλεγγύη θα νικήσει!

Posted by Χώρος Στέγασης Προσφύγων City Plaza on Dienstag, 5. September 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.