Διαμαρτυρία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για τον Τζούλιαν Ασάνζ (Video)

Διαμαρτυρία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για τον Τζούλιαν Ασάνζ (Video)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην έκδοση του Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ και με αίτημα την άμεση απελευθέρωση του διοργάνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας, έξω από το Βρετανικό Προξενείο η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και η Θεματική Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης, παρουσία συν-αλληλέγγυων πολιτών και του Τρ. Μηταφίδη, μέλους του ΔΣ του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών.

Όπως τονίσθηκε «Ο θαρραλέος δημοσιογράφος που παλεύει για τα δικαιώματα όλων μας βρίσκεται φυλακισμένος γιατί αποκάλυψε εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα διαφθοράς των κυβερνήσεων Παγκόσμια».

Τέλος, όπως αναφέρουν προσυπογράφουν τις ανησυχίες της μητέρας του για την ζωή του, όπως εκφράσθηκαν στο μήνυμα της προς το Παγκόσμιο Κίνημα Αλληλεγγύης ενώ τριμελής αντιπροσωπεία θυροκόλλησε το κάλεσμα για την άμεση απελευθέρωση του Τζ. Ασσανζ στην πόρτα του Προξενείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Διαμαρτυρία έξω από το Βρετανικό {Προξενείο στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν μέλη της νεολαίας και του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία συν-αλληλέγγυων πολιτών. Παρουσία του Τρ. Μηταφίδη, μέλους του ΔΣ του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ), τονίσθηκε πως ο θαρραλέος δημοσιογράφος που παλεύει για τα δικαιώματα όλων μας βρίσκεται φυλακισμένο ς γιατί αποκάλυψε εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα διαφθοράς των κυβερνήσεων Παγκόσμια. Ακόμη τονίσθηκε πως προσυπογράφουν τις ανησυχίες της μητέρας του για την ζωή του, όπως εκφράσθηκαν στο μήνυμα της προς το Παγκόσμιο Κίνημα Αλληλεγγύης. Θεωρούμε όμως πως όσο οι πολίτες «βλέπουν» κάτι τέτοιο γίνεται «πιο δύσκολο» να πραγματοποιηθεί. Τριμελής αντιπροσωπεία θυροκόλλησε το κάλεσμα για την άμεση απελευθέρωση του Τζ. Ασσανζ στην πόρτα του Προξενείου. Οι αγώνες συνεχίζονται με Ενσυναίσθηση και έμπρακτη Αλληλεγγύη.»

Δείτε βιντεο: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter