Διαμαρτυρίες από την πλευρά Λαιμού για τη δημοσιοποίηση του ονόματος του

Διαμαρτυρίες από την πλευρά Λαιμού για τη δημοσιοποίηση του ονόματος του

Να μην αναφέρεται το όνομα του καλεί τα ΜΜΕ ο εφοπλιστής Μιχάλης Λαιμός σε ότι αφορά την υπόθεση της Ζακύνθου, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια. Όπως αναφέρει η πλευρά του εφοπλιστή, ο ίδιος «δεν έχει ουδεμία σχέση έχει μ’ αυτήν την υπόθεση και δεν γνωρίζει εκτός του προσώπου ενός υπαλλήλου του κανένα εκ των προσώπων, που φέρονται ως συμμετέχοντες, σ’ αυτό το έγκλημα», ενώ προαναγγέλλει ότι θα στραφεί σε βάρος αστυνομικών και δημοσιογράφων. Σημειώνεται ότι σε βάρος του εφοπλιστή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον εισαγγελέα Ζακύνθου, για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ήταν μεταξύ των προσώπων που είχε κατονομάσει ο δολοφονημένος επιχειρηματίας Διονύσης Κορφιάτης τον Δεκέμβριο του 2020.

Δείτε επίσης: Συλλήψεις για τη δολοφονία στη Ζάκυνθο: Ο εφοπλιστής Μάρκος Λαιμός και ο απότακτος αστυνομικός

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση Κούγια:

Στο δικηγορικό μας γραφείο και ειδικά στον επικεφαλής του, κο Αλέξιο Κούγια, εδόθη εντολή από τον κ. Μ.Λ. γόνο παγκοσμίως γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε όλα τα ΜΜΕ που δημοσιοποίησαν το ονοματεπώνυμό του, συσχετίζοντάς το με το γνωστό έγκλημα της ανθρωποκτονίας εις βάρος γυναίκας στη Ζάκυνθο στις 9/6/2020.

Το πρώτο, το οποίο μας εδόθη εντολή να δημοσιοποιήσουμε είναι ότι ο κ. Μ.Λ. ουδεμία σχέση έχει μ’ αυτήν την υπόθεση και δεν γνωρίζει εκτός του προσώπου ενός υπαλλήλου του κανένα εκ των προσώπων, που φέρονται ως συμμετέχοντες, σ’ αυτό το έγκλημα.

Η ανάμειξη του ονόματός του έγινε από αυθαίρετα συμπεράσματα του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ, τα οποία συμπεριέλαβαν στο διαβιβαστικό έγγραφο προς τον τακτικό Ανακριτή Ζακύνθου και η εντολή, την οποίαν έχουμε λάβει, είναι να στραφούμε ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων, εναντίον και οιουδήποτε αστυνομικού, ανεξαρτήτως βαθμού, ο οποίος τόλμησε με τόση επιπολαιότητα να συσχετίσει την προσωπικότητα του κ. Μ.Λ. μ’ αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Όποιος μελετήσει το περιεχόμενο του διαβιβαστικού εγγράφου της ΕΛΑΣ γι’ αυτήν την υπόθεση  θα αντιληφθεί για ποιον λόγο ο κ. Μ.Λ.  θα στραφεί τόσο εναντίον αστυνομικών, όσο και εναντίον δημοσιογράφων, που παρανόμως δημοσιοποίησαν το όνομά του, αλλά κυρίως που τόλμησαν να του αποδώσουν την οιαδήποτε συμμετοχή σ’ αυτήν την βρομερή υπόθεση.

Ενόψει των ως άνω απαιτούμε κατ’ εντολήν του κ Μ.Λ. όπως εξαφανισθεί από οιοδήποτε ΜΜΕ οιαδήποτε αναφορά του ονοματεπωνύμου του, έστω και με τρόπο που τον περιγράφει.

Αθήνα, 9/06/2021

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter