Διαμαρτυρίες από τους Διοικητικούς δικαστές για την πλήρη λειτουργία των δικαστηρίων

Διαμαρτυρίες από τους Διοικητικούς δικαστές για την πλήρη λειτουργία των δικαστηρίων

Για «ικανοποίηση συντεχνιακών συμφερόντων έναντι της προστασίας της δημόσιας υγείας» καταγγέλλει , με ανακοίνωση της, την Κυβέρνηση η Ένωση Διοικητικών Δικαστών.

Καλούν τους δικαστές σε ανάγνωση από έδρας κειμένου διαμαρτυρίας 

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στην επίμαχη ανακοίνωση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών:

Το ΔΣ της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών ομόφωνα αποφάσισε, ως μορφή διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη λειτουργία των δικαστηρίων χωρίς περιορισμούς, την συμβολική διακοπή όλων των συνεδριάσεων των διοικητικών δικαστηρίων της Χώρας, την Παρασκευή 6/11/2020 για μισή ώρα και την ανάγνωση από τον πρόεδρο του δικαστηρίου του πιο κάτω κειμένου:

”Οι Διοικητικοί Δικαστές διαμαρτύρονται, διότι, παρά το ότι η Ένωσή μας εγκαίρως πρότεινε την υποβολή δηλώσεων για τη συζήτηση των υποθέσεων, η Κυβέρνηση επιλέγοντας την ικανοποίηση συντεχνιακών συμφερόντων έναντι της προστασίας της δημόσιας υγείας, προχώρησε στη λειτουργία των Δικαστηρίων, χωρίς περιορισμούς. Θέλουμε τα Δικαστήρια ανοιχτά, αλλά με ασφάλεια για όλους. Ζητάμε την επανεξέταση αυτής της απόφασης από την Κυβέρνηση και διακόπτουμε συμβολικά τη συνεδρίαση για 30 λεπτά.”

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στην κινητοποίηση. Σε ανάλογη κινητοποίηση θα συμμετάσχουν την ίδια μέρα οι πολιτικοί δικαστές και οι εισαγγελείς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter