Διαπίστευση ακόμα και στο Μαξίμου λέει ότι έχει ο Φουρθιώτης

Διαπίστευση ακόμα και στο Μαξίμου λέει ότι έχει ο Φουρθιώτης

Ακόμα και από το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται να είχε διαπίστευση ο τηλεπαρουσιαστής και πρώην μάνατζερ Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος τουλάχιστον στην αίτησή του για διαπίστευση σε υπουργείο, ο οποίος πέρα από την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ την οποία και επικαλείται και επισυνάπτει στην αίτησή του, αναφέρει ως προσόν τις περίπου δέκα (!) ακόμα διαπιστεύσεις του.

Διαβάστε επίσης: Τρίτη δικογραφία κατά Φουρθιώτη για την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ

Σύμφωνα με την αλληλογραφία που έφτασε στην ΕΣΗΕΑ και αφορά την πλαστή ταυτότητα της Ένωσης που είχε και χρησιμοποιούσε προκειμένου να διαπιστεύεται σε υπουργεία και δημόσιους φορείς, ο Μένιος Φουρθιώτης  δηλώνει πως εξασφάλισε διαπιστεύσεις στο Μέγαρο Μαξίμου, σε πλήθος υπουργείων αλλά και στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: Διαπίστευση από τη Βουλή είχε ζητήσει ο Φουρθιώτης με την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ – Στην Εισαγγελία ο φάκελος από τον Τασούλα

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε απάντηση υπουργείου προς την ΕΣΗΕΑ, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τυχόν αιτήσεις για διαπιστεύσεις του Μένιου Φουρθιώτη, ο ίδιος δηλώνει ότι είναι ήδη διαπιστευμένος από το Μέγαρο Μαξίμου και τη Γενική Γραμματεία Τύπου του πρωθυπουργού, από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το υπουργείο Εργασίας, το υπουργείο Δικαιοσύνης, υπουργείο Οικονομικών, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και το υπουργείο Ναυτιλίας.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, Πέμπτη έγινε γνωστό ότι ο τηλεπαρουσιαστής είχε αιτηθεί διαπίστευση και στη Βουλή των Ελλήνων προκειμένου να γίνει και κοινοβουλευτικός συντάκτης.

 

Κύκλοι του Μαξίμου υποστήριξαν σε ερώτηση του Documento ότι πράγματι είχε γίνει αίτηση για διαπίστευση από τον Μένιο Φουρθιώτη η οποία όμως απορρίφθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter