Διαψεύδει ο Κοντονής «ειδήσεις» για το Νοσοκομείο Ζακύνθου

Διαψεύδει ο Κοντονής «ειδήσεις» για το Νοσοκομείο Ζακύνθου

Για ψευδείς ειδήσεις ως προς το Νοσοκομείο Ζακύνθου κάνει λόγο με δήλωσή του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και βουλευτής Ζακύνθου, Σταύρος Κοντονής. με αφορμή την μεταφορά νεογέννητου σε νοσοκομείο της Πάτρας.

«Είναι σαφές ότι υπάρχει και δρα ένα σύστημα με πρόσβαση σε συνδικαλιστικά και δημοσιογραφικά κέντρα των Αθηνών, που κατασκευάζει και διοχετεύει ψευδείς ειδήσεις ως προς το Νοσοκομείο Ζακύνθου, με στόχο την κατατρομοκράτηση των πολιτών του νησιού και την απαξίωση της δημόσιας υγείας. Ντροπή!» αναφέρει ο υπουργός και υπενθυμίζει τη δήλωση του πατέρα του παιδιού, όπως μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Ionian Channel και παρουσιάστηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Ημέρα Ζακύνθου»:

«Η γυναίκα μου δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα με την υγεία της. Έχει πάρει ήδη εξιτήριο και εύχομαι έτσι να είναι όλες οι γυναίκες που φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Σε ό,τι αφορά το παιδί μας αυτή την στιγμή χαίρει άκρας υγείας σύμφωνα με όσα μας διαβεβαίωσαν οι γιατροί. Μόλις γεννήθηκε οι παιδίατροι διαπίστωσαν ότι είναι αυξημένη μια πρωτεΐνη και για καθαρά προληπτικούς λόγους μας έστειλαν στην Πάτρα. Εκεί έγιναν εξετάσεις και βγήκαν καθαρές. Μάλιστα, όπως μας είπαν ίσως δεν ήταν και τόσο αναγκαίο να ταξιδέψουμε στο Καραμανδάνειο”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter