Διαψεύδει Οικονόμου ο Μπογδάνος: «Ή έχει κακή πληροφόρηση ή εσκεμμένα ψεύδεται»

Διαψεύδει Οικονόμου ο Μπογδάνος: «Ή έχει κακή πληροφόρηση ή εσκεμμένα ψεύδεται»

Ηχηρή απάντηση δίνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη διάψευση του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με όσα αποκάλυψε χθες για την έγκριση του Γιώργου Γεραπετρίτη αναφορικά με την παρουσία του στην κινητοποίηση που συμμετείχε ο Ηλίας Κασιδιάρης. «Ή έχει κακή πληροφόρηση και ο συντονισμός στο Μέγαρο Μαξίμου τον προδίδει ή συνειδητά και εσκεμμένα ψεύδεται» δηλώνει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στο documentonews.gr.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Γιάννης Οικονόμου διέψευσε όσα είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής στον «αέρα» του «ΚΟΝΤΡΑ24». «Δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας πως «δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Από το Σύνταγμα οι βουλευτές είναι ελεύθεροι και υπεύθυνοι να αποφασίζουν πού πάνε, τι λένε και τι κάνουν».

Διαβάστε σχετικά: Διαψεύδει τον Μπογδάνο ο Οικονόμου για «εντολή Γεραπετρίτη» να βρεθεί δίπλα στον Κασιδιάρη

Το documentonews.gr επικοινώνησε με τον κ. Μπογδάνο, ο οποίος δίνει την εξής απάντηση στον κ. Οικονόμου:

«Καλώ το Μέγαρο Μαξίμου να βγάλει το υλικό από τις κάμερες και να δείξει την ατζέντα του κυρίου υπουργού Επικρατείας. Εγώ έχω τα μηνύματα που αποδεικνύουν ότι στις 16:30 είχα ραντεβού με τον κύριο Γεραπετρίτη επί τούτου. Ή έχει κακή πληροφόρηση ο κ. Οικονόμου και ο συντονισμός στο Μέγαρο Μαξίμου τον προδίδει ή συνειδητά και εσκεμμένα ψεύδεται. Δεν θέλω να πιστέψω το δεύτερο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter