Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Διαψεύδει ο πρόεδρος της Εξεταστικής δημοσιεύματα για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Διέψευσε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης, δημοσιεύματα σχετικά με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, στον οποίο καταλογίζονταν ευθύνες που συνιστούσαν ποινικό αδίκημα κακουργηματικής απιστίας προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με ορισμένα sites, στο πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχει η εξής αναφορά για τον κ. Στουρνάρα: «Χρήζει περαιτέρω δικαστικής διερεύνησης αν και εφόσον η διαγραφή βεβαιωμένων προστίμων και εισπρακτέων φορολογικών εσόδων τόσο μεγάλου ύψους, με τροπολογία από τον τέως υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, στοιχειοθετεί και συνιστά το ποινικό αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας προς το ελληνικό Δημόσιο».

Ο κ. Μπαλωμενάκης διέψευσε κατηγορηματικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ που είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του ότι στο προσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχει τέτοια αναφορά.

«Υπήρχαν πολλά προσχέδια που είχαν συντάξει τα μέλη της Εξεταστικής του ΣΥΡΙΖΑ παλαιότερα. Υπήρχαν διάφορες προτάσεις. Σε μία από αυτές υπήρχε και η αναφορά αυτή. Όμως απαλείφθηκε γιατί δεν ήταν τεκμηριωμένη. Στο επίσημο πόρισμα δεν υπάρχει. Κάνουμε μια προσπάθεια να συνθέσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις όλων των κομμάτων», δήλωσε ο κ. Μπαλωμενάκης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.