Διαψεύδει τον Μπογδάνο ο Οικονόμου για «εντολή Γεραπετρίτη» να βρεθεί δίπλα στον Κασιδιάρη

Διαψεύδει τον Μπογδάνο ο Οικονόμου για «εντολή Γεραπετρίτη» να βρεθεί δίπλα στον Κασιδιάρη

Στην διάψευση των όσων ανέφερε ο μέχρι πρότινος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος περί συνεννόησής του με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη για να βρεθεί ο πρώτος στη συγκέντρωση μίσους που βρισκόταν και ο Κασιδιάρης, προχώρησε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε επίσης: Μπογδάνος «καρφώνει» Γεραπετρίτη: «Εκείνος μου είπε να πάω στη συγκέντρωση που συμμετείχε ο Κασιδιάρης»

«Οι πολίτες που την διοργάνωσαν (την συγκέντρωση) θα βρισκόντουσαν σάντουιτς ανάμεσα σε αυτά που εγώ θεωρώ τα δύο άκρα, την άκρα αριστερά και την άκρα δεξιά. Για τον λόγο αυτό είχα έρθει σε επαφή με τον κύριο Γεραπετρίτη. Τον υπουργό Επικρατείας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας την Τετάρτη στο Kontra Channel για την συμμετοχή του στη ρατσιστική συγκέντρωση της πλατείας Βικτωρίας τον Ιούλιο του 2020.

«Η συγκέντρωση ήταν στις 6 το απόγευμα. Εγώ στις 4:30 πήγα στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου και του είπα “κύριε υπουργέ, πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού τις οποίες δεν έχουν περιορίσει. Τι θα κάνουμε;” και εκείνος απάντησε “Κωνσταντίνε, ναι κατέβα”» ανέφερε ακόμα ο πρώην δημοσιογράφος για τη συζήτησή του με τον υπουργό Επικρατείας.

Τα παραπάνω αποτέλεσαν αντικείμενο ερώτησης στον Γιάννη Οικονόμου, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο όχι μόνο να αδειάζει τον Κ. Μπογδάνο για την «εντολή» Γεραπετρίτη, αλλά να διαψεύδει ακόμα και την όποια συζήτηση μεταξύ τους.

«Δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας πως «δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.  Από το Σύνταγμα οι βουλευτές είναι ελεύθεροι και υπεύθυνοι να αποφασίζουν που πάνε, τι λένε και τι κάνουν».

«Σας λέω κάτι το οποίο είναι αναντίρρητο και σαφές. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να ήμασταν εκεί… Μου είπε “πήγαινε και εσύ εκεί” ακριβώς επειδή μπορεί να βρισκόντουσαν εκεί και τα άκρα και οι πολίτες να ήταν μόνοι» ανέφερε ακόμα στις δηλώσεις του ο ανεξάρτητος βουλευτής, ενώ θα έχει ενδιαφέρον η απάντησή του στην κυβερνητική διάψευση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter