Διαψεύδουν οι εργαζόμενοι του ΟΓΑ ότι εργάστηκαν λιγότερο την Τσικνοπέμπτη

Διαψεύδουν οι εργαζόμενοι του ΟΓΑ ότι εργάστηκαν λιγότερο την Τσικνοπέμπτη

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που ήθελαν να έχουν εργαστεί λιγότερες ώρες, λόγω Τσικνοπέμπτης, προέβησαν οι εργαζόμενοι στον ΟΓΑ.

Με μια σκληρή ανακοίνωση, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων (ΠΣΕ) στον Οργανισμό, επισημαίνει ότι κατηγορήθηκαν εκείνοι που αναγκάζονται να δουλεύουν χωρίς θέρμανση τις μέρες του παγετού και χωρίς κλιματισμό τις μέρες του καύσωνα. Επίσης, σημειώνεται ότι έτσι και αλλιώς, «το ωράριο εξυπηρέτησης των πολιτών στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΟΓΑ είναι 11:30 – 14:30, επομένως η αποφασισθείσα από τη Διοίκηση μεταβολή δεν συνεπάγεται καμία μείωση χρόνου εξυπηρέτησης, κάτι που θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο εκ των προτέρων, προς αποφυγήν παρανοήσεων». 

Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί Τσικνοπέμπτης, οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι είναι οι ίδιοι που πασχίζουν να δουλεύουν «παραγωγικά, απαντώντας αδιάκοπα σε τηλέφωνα και εξυπηρετώντας τους προσερχόμενους στα γραφεία» και δεν ευθύνονται για το γεγονός ότι οι διοικούντες «κρατάνε υποστελεχωμένες τις υπηρεσίες του ΟΓΑ». Επίσης, σημειώνουν ότι είναι οι ίδιοι που προσπαθούν, είτε από τον ΟΓΑ, είτε από τον ΕΦΚΑ, να εξυπηρετήσουν όσο καλύτερα μπορούν τους πολίτες «έχοντας λάβει ελλιπείς ή και καθόλου οδηγίες ακόμη και για βασικές διαδικασίες και με πληροφοριακά συστήματα των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί ή δεν έχει καν ξεκινήσει! Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΟΠΣ-ΟΓΑ (κατ’ όνομα μόνο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα) βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας από τον περασμένο Δεκέμβριο»!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter