Διαψεύδουν Τζανακόπουλος – Τεμπονέρας για συνάντηση και θερμό επεισόδιο

Διαψεύδουν Τζανακόπουλος – Τεμπονέρας για συνάντηση και θερμό επεισόδιο

Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και μετέδωσε το documentonews.gr, ότι το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο συζήτησης των αποχωρησάντων από την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, οι Δημήτρης Τζανακόπουλος και Διονύσης Τεμπονέρας συναντήθηκαν και μάλιστα ότι απειλήθηκε μεταξύ τους θερμό επεισόδιο, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά και από τις δύο πλευρές. Ούτε συνάντηση υπήρξε, ούτε πολύ περισσότερο ένταση μεταξύ των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δ. Τεμπονέρας σήμερα το πρωί, δήλωσε μιλώντας στο Mega ότι «η επόμενη ημέρα θα μας βρει ξανά εντός του ΣΥΡΙΖΑ να αντιπολιτευόμαστε τη ΝΔ, στην πορεία μας προς ένα Συνέδριο το οποίο θα βάλει τις βάσεις για ένα αριστερό, δημοκρατικό και προοδευτικό κόμμα. Αυτό είναι σαφές. Θα δώσουμε τη μάχη του Συνεδρίου για την πολιτική μας ταυτότητα και προοπτική». Με τη δήλωσή του αυτή ουσιαστικά τερματίζει τη φημολογία περί αποχώρησής του από το κόμμα.

Επισήμανε δε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «ο αδιαμφισβήτητος πρόεδρος και ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και οφείλει να είναι ο εγγυητής της ενότητας και της επόμενης ημέρας. Αυτό που θέλουμε είναι προσθέσουμε, όχι να ακρωτηριάσουμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter