Διάψευση ΠΑΕ ΑΕΚ για συμφωνία με τον Καλτσίδη

Διάψευση ΠΑΕ ΑΕΚ για συμφωνία με τον Καλτσίδη

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί σενάριο που θέλει τον Φιλάρετο Καλτσίδη να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ ΑΕΚ και μάλιστα σύμφωνα με οικονομική ιστοσελίδα το deal μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του 56χρονου Ελληνορώσου μεγαλαοεπιχειρηματία είναι τελειωμένο.

 «Συμφωνία για την μεταβίβαση ποσοστού 50% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον βαθύπλουτο Ελληνορώσου επιχειρηματία, Φιλάρετο Καλτσίδη φέρεται να έκλεισε πρόσφατα η πλευρά του διοικητικού ηγέτη της, Δημήτρη Μελισσανίδη..», αναφερόταν στο σχετικό ρεπορτάζ, βάσει του οποίου το αντίτιμο της αγοροπωλησίας θα φτάσει τα 60 εκατ. ευρώ. Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν πως δεν ισχύει το παραμικρό και μάλιστα δεν μπορεί κανείς να ασχοληθεί σοβαρά με το δημοσίευμα.

Τι είχε πει ο Μελισσανίδης

Ο «Τίγρης» πριν από περίπου ένα χρόνο είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους για την παρουσία του στην ΑΕΚ και είχε πει: «Θα είμαι εδώ όσο αντέχω. Σήμερα είμαι, αύριο δεν είμαι. Μπορεί να φύγω. Η ΑΕΚ όμως θα είναι αυτάρκης και αυτόνομη. Αφήστε το γιο μου στην άκρη, αυτά θα τα φέρει ο χρόνος. Αν έρθει κάποιος πιο ισχυρός και ζητήσει την ΑΕΚ θα το αξιολογήσω και αν είναι για το καλό του κλαμπ ναι θα την δώσω. Οποιος πιστεύει ότι η ΑΕΚ έχει ιδιοκτήτη είναι… μακριά από την πραγματικότητα. Η ΑΕΚ δεν έχει επενδυτή. Η ΑΕΚ δεν έχει ένα πρόσωπο. Δεν θα στηρίζεται σε έναν, αλλά στα έσοδά της. Και αν την δώσω, λέμε αν, το γήπεδο δεν θα έχει σχέση. Είναι προσωπικό μου στοίχημα το γήπεδο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Φιλάρετου Καλτσίδη για εμπλοκή του σε ελληνική ομάδα. Πριν από 5-6 χρόνια φέρεται να είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Παναθηναϊκού και μάλιστα είχε διαρρεύσει πως είχε κάνει και ραντεβού με παράγοντες της ΠΑΕ. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter