Διαρροές για ανεπιθύμητους

Διαρροές για ανεπιθύμητους

Συχνές είναι πλέον οι διαρροές από το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου για _x000D_
υπουργούς που δεν τα πηγαίνουν καλά και προοιωνίζονται τον ανασχηματισμό_x000D_
τους…

Τώρα αν οι διαρροές έχουν βάση ή πρόκειται για μπούλινγκ του Κυριάκου στους υπουργούς του, ο Doctor θα σας γελάσει. Ωστόσο το τελευταίο θύμα (των διαρροών) ήταν ο Χρήστος Σταϊκούρας. Αφού τον άφησε ο πρωθυπουργός έξω από την επιτροπή που θα διαχειριστεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια (βάζοντας μέσα τον Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον οποίο ταυτόχρονα αναβάθμισε σε αναπληρωτή υπουργό για να έχει και δικαίωμα υπογραφής), τώρα πέφτει στη δημοσιογραφική πιάτσα και το όνομα του Τάκη Αράπογλου ως πιθανού αντικαταστάτη του Χρ. Σταϊκούρα. Με παράλληλες διαρροές ότι δεν είναι συνεργάσιμος και δημιουργεί έριδες. Δεν είναι δίχως σημασία πάντως ότι ο Σταϊκούρας θεωρείται καραμανλικός.

Από Τσόρτσιλ Τσάμπερλεν

Μετά το «Τσόρτσιλ», το «Μωυσής» και το «τσιτάχ» που έχουν πει κατά καιρούς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα στελέχη και οι πολιτευτές της ΝΔ, στο παλμαρέ προστέθηκε και το «ο ένας και μοναδικός» του Βασίλη Κοντοζαμάνη. Σε φροϊδικούς όρους όσο πιο κομπλεξικό το αφεντικό τόσο πιο μεγάλη η ανάγκη κολακείας. Για τον δε υφυπουργό Υγείας ισχύει το πλατωνικό ότι τον βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις επειδή εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει.

Στην Α’ Πειραιά ο επιτελάρχης;

Πάντως οι φήμες θέλουν τον Γιώργο Γεραπετρίτη στις επόμενες εκλογές να πολιτεύεται στην Α΄ Πειραιά. Βέβαια στη συγκεκριμένη περιφέρεια θεωρείται από δύσκολο έως αδύνατο να εκλεγεί εάν δεν έχει τη στήριξη του ισχυρού παράγοντα της περιοχής. Αλλά – πάλι λένε οι φήμες– οι σχέσεις είναι καλές από την εποχή που άρχισε να αναπληρώνει ατύπως τον υφυπουργό Αθλητισμού. Πάντως ο Doctor θυμίζει ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν λειτουργεί μετά την παραίτηση της Μαργαρίτας Στενιώτη που ήρθε ύστερα από δημοσιεύματα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter