Διαρροή-βόμβα από τους Anonymous: «Έλληνες δημοσιογράφοι στην υπηρεσία πρεσβείας», στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Διαρροή-βόμβα από τους Anonymous: «Έλληνες δημοσιογράφοι στην υπηρεσία πρεσβείας», στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

«Έλληνες δημοσιογράφοι στην υπηρεσία πρεσβείας». Διαρροή – βόμβα από τους Anonymous. Οργάνωση που χρηματοδοτείται από το Foreign Office εμφανίζεται ως μακρύ αντιρωσικό χέρι στη χώρα μας και την Ευρώπη. Τι απαντούν οι εμπλεκόμενοι.

-Σκάνδαλο Siemens: Η απόρρητη έκθεση των Αμερικανών για τις μίζες στην Ελλάδα. Δεκατέσσερις μάρτυρες περιέγραψαν αναλυτικά ποιοι και πως χρηματίζονταν.

-«Γελάει με τα τραύματα όποιος δεν πληγώθηκε ποτέ». Κατάθεση ψυχής από τη μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου δέκα χρόνια από την δολοφονία του. Ειδική έκδοση DocΜνήμες.

-Στα άδυτα της συμμορίας. Ο βίος και η πολιτεία του χρυσού μαυραγορίτη Ριχάρδου. Οι σχέσεις του ενεχυροδανειστή με την ελίτ και τους καναλάρχες.

-Ο «θετός γιος» του Σάββα Ξηρού, Η ιστορία του Θανάση που «αναστήθηκε» από τον ισοβίτη της 17Ν στο νοσοκομείο των φυλακών και σήμερα ζει με τον πατέρα του Σάββα και την Αλίθια.

-Συνέντευξη με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου: «Αντιστρέψαμε την πορεία της κοινωνικής διάλυσης».

-Συνέντευξη με τον καθηγητή του ΕΜΠ και υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Νίκο Μπελαβίλα: «Το “Αφεντικό” δεν έσωσε τον Πειραιά».

-Συνέντευξη με την Βρετανίδα ακτιβίστρια Τζέιν Γκούντολ: «Οι χιμπατζήδες προστατεύουν το περιβάλλον τους, οι άνθρωποι όχι».

-Μακεδονικό: Οι μαθητές σταμάτησαν τους ακροδεξιούς εισβολείς

-ΕΝΦΙΑ: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν. 3,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ωφελημένοι από τη μείωση

-ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ξεδοντιασμένη» πρωταθλήτρια. Στα χειρότερα της από το 2015

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter