Διάσημη ηθοποιός του Grey’s Anatomy αποκαλύπτει ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο

Διάσημη ηθοποιός του Grey’s Anatomy αποκαλύπτει ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο

Το σκληρό παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα αποκάλυψε η Kate Walsh, η γνωστή Dr. Addison Montgomery του Grey’s Anatomy, περιγράφοντας πως το 2015 διαγνώσθηκε με όγκο σε μεγέθους λεμονιού στον εγκέφαλο.

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan, αισθανόταν φοβερά εξαντλημένη, καθώς εργαζόταν αλλά και γυμναζόταν πολύ σκληρά, αλλά αρχικά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, θεωρώντας ότι τα συμπτώματά της ήταν αποτέλεσμα των ωρών εργασίας της.

Κάποια στιγμή η καθηγήτρια του πιλάτες της επέστησε την προσοχή ότι η δεξιά πλευρά του κεφαλιού της έγερνε, ενώ και η ίδια πρόσεξε ότι όταν οδηγούσε έγερνε προς τη δεξιά και άρχισε να χάνει τον ειρμό της σκέψης της και να μην βρίσκει λέξεις για να ολοκληρώσει τις προτάσεις της.

Αποφάσισε να επισκεφθεί γιατρό και η μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο, που όπως αποδείχθηκε, αν και σε μέγεθος λεμονιού, ήταν καλοήθης.

Όπως περιγράφει η Walsh, «οι λέξεις “όγκος στον εγκέφαλο” δεν ήταν ποτέ στο zeitgeist μου. Πήγα να κάνω μαγνητική τομογραφία και, ξέρεις, είναι σοβαρό όταν δεν περιμένουν καν και σε ενημερώνουν άμεσα ότι ο ακτινολόγος θέλει να σε δει. “Φαίνεται πως έχεις έναν πολύ μεγάλο όγκο στον εγκέφαλο” είπε ο γιατρός-και τότε απλά εγκατέλειψα το σώμα μου», συνεχίζει. «Έπρεπε να φωνάξω τον βοηθό μου για να κρατάει σημειώσεις, μια κι εγώ είχα “φύγει”, συμπληρώνει. « Ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ».

Οι γιατροί είχαν υποπτευθεί ότι επρόκειτο για καλοήθεια, αλλά μόνον η επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε τρεις μέρες μετά τη μαγνητική, το επιβεβαίωσε. Ο όγκος αφαιρέθηκε ολόκληρος και η γνωστή ηθοποιός επικεντρώθηκε στην ανάρρωσή της, η οποία διήρκεσε για περίπου 9 μήνες.

Όταν επέστρεψε στη δουλειά, επιλέγοντας πλέον με τι θα ασχοληθεί, καθώς, όπως λέει, η υπαρξιακή κρίση που συνοδεύει κάτι τέτοιο είναι απόλυτα αληθινή.

Και, όπως συμπληρώνει, μεταξύ άλλων, αν και στο Grey’s Anatomy ήταν μια πολύ «ζόρικη» γιατρός, στην πραγματικότητα ένιωσε σαν εξάχρονο παιδί στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της να της δίνει ροζάρια και τους φίλους της να της δίνουν λούτρινα αρκουδάκια για να αισθανθεί καλύτερα.

Η Kate Walsh χρησιμοποιεί τη δική της περιπέτεια για να αφυπνίσει το κοινό να είναι συνεπές στα ετήσια τσεκ απ του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter