Διάσημοι που δεν γνωρίζατε πως τρέχουν σε Μαραθώνιους!

Διάσημοι που δεν γνωρίζατε πως τρέχουν σε Μαραθώνιους!

Τους έχετε δει σίγουρα σε περιοδικά, στην μικρή οθόνη και σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο. Τους έχετε θαυμάσει για την λαμπερή επιδερμίδα, τα αθλητικά σώματα και την αυτοπεποίθηση που δείχνουν στο βλέμμα τους.

Η αλήθεια είναι πω οι celebrities ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης προκειμένου να μένουν σε φόρμα και να είναι υγιείς. Ενας από τους τρόπους που ακολουθούν για να καταφέρουν κάτι τέτοιο, είναι η συμμετοχή σε μαραθώνιους!

Με εξαίρεση ορισμένους, όπως ο Matthew McConaughey ή η Natalie Dormer ή ακόμα και η δική μας κουκλάρα Ασημίνα Ιγγλέζου αλλά και άλλους που παρουσιάζουμε παρακάτω, για τους οποίους το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής, συνήθως η συμμετοχή των υπολοίπων σε αγώνες έχει να κάνει με φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ αρκετοί το βλέπουν απλά σαν πρόκληση για τον ίδιο τους τον εαυτό. Όπως οι κοινοί αθλητές, οι διάσημοι προετοιμάζονται καιρό πριν τρέξουν σε έναν μαραθώνιο και χρησιμοποιούν τον αθλητικό εξοπλισμό που όλοι γνωρίζουμε.

Ακολουθούν κάποιοι διάσημοι που συμμετέχουν σε μαραθώνιους και ίσως να μην το γνωρίζατε καν:

Pippa Middleton

Η μικρότερη αδελφή της συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ της Αγγλίας, συμμετείχε το 2016 στον μαραθώνιο του Σινικού Τείχους της Κίνας με χρόνο 4:54:51. Κατέλαβε την 69η θέση ανάμεσα σε 2.444 συμμετέχοντες. Όχι και άσχημη διάκριση. Γενικώς η Pippa Middleton είναι sportswoman αφού συμμετέχει σε αρκετούς αγώνες, σε διαφορετικά αθήματα.

Bobby Flay

Ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής έτρεξε το 2010 στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. Είχε ελπίδες να τερματίσει σε λιγότερο από 4 ώρες, αλλά ο τελικός του χρόνος ήταν 4:01:37.

Alicia Keys

Η γνωστή τραγουδίστρια με αρκετά επιτυχημένα άλμπουμ στο ενεργητικό της έτρεξε στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης το 2015. Διήνυσε 26,2 μίλια σε χρόνο 5:50:52.

Andrea Barber

Η γνωστή αμερικανίδα ηθοποιός (Full House) συμμετείχε το 2016 στον μαραθώνιο του Λος Αντζελες. Πέρασε την γραμμή του τερματισμού με χρόνο 4:58:02.

Teri Hatcher

Η διάσημη Aμερικανίδα ηθοποιός από την σειρά Desperate Housewives, έτρεξε το 2014 στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης και τερμάτισε με χρόνο 5:06:42.

Katie Holmes

Η διάσημη ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της στην σειρά Dawson’s Creek, συμμετείχε το 2007 στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης και τερμάτισε με χρόνο 5:29:58. Μάλιστα έκανε μια μικρή παύση την ώρα του αγώνα για να δώσει ένα γρήγορα φιλί στον τότε σύζυγο της, Tom Cruise.

Sean Combs

Ο γνωστός ράπερ (κατά κόσμον Puff Daddy), κατάφερε να προετοιμαστεί για τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης μέσα σε μόλις 6 εβδομάδες (!) και εν τέλει τερμάτισε με χρόνο 4:14:52.

Gordon Ramsay

Δεν είναι απλά ένα… τέρας στην κουζίνα. Το διάσημος και εξαιρετικός σεφ, είναι κτήνος και στους Μαραθώνιους δρόμους, αφού με ρεκόρ 3:25:47 στον Μαραθώνιο του Εδιμβούργου, είναι ένας από τους πιο γρήγορους celebrities.

Alanis Morissette

Όταν σκέφτεστε ροκ-σταρ στο μυαλό σας έρχονται: Αλκοόλ, ναρκωτικά και ξενύχτια. Στην περίπτωση της Alanis Morissette, τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Τρέχει σε Μαραθώνιους, ροκάρει και κολυμπάει σαν δελφίνι.

Tedy Bruschi

Ο αναλυτής του ESPN και πρώην αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου (New England Patriots), έτρεξε στον μαραθώνιο της Βοστόνης το 2012 και τερμάτισε με χρόνο 5:26.

Bo Derek

Το Spetses Mini Marathon τίμησε με την παρουσία της η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Μπο Ντέρεκ, πριν από μερικά χρόνια και κολύμπησε 3 χιλιόμετρα! H ίδια έχει τρέξει σε αρκετούς Μαραθώνιους για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πηγή: runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter