Διαστρέβλωση δημοσκόπησης από το «Πρώτο Θέμα» – Κάποιος να το πει στον Γιάννη Λοβέρδο

Διαστρέβλωση δημοσκόπησης από το «Πρώτο Θέμα» – Κάποιος να το πει στον Γιάννη Λοβέρδο

Είτε έγινε λαθροχειρία, είτε έγινε με κεκτημένη φιλονεοδημοκρατική «συνήθεια», το «Πρώτο Θέμα» παρουσίασε αλλοιωμένα τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Alco.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «είστε ή όχι ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας», και ενώ το συντριπτικό 53% είπε όχι, το «Πρώτο Θέμα» επέλεξε να κάνει μία μικρή λαθροχειρία, άσχετα αν το γράφημα έδειχνε το αντίθετο.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, «οι πολίτες στην πλειοψηφία τους (53%) εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της πανδημίας».

Λίγο αργότερα ωστόσο και αφού η λαθροχειρία είχε γίνει γνωστή, το Πρώτο Θέμα αναγκάστηκε να το αλλάξει, αν και παραμένει στο Internet Archive!

Αν το Πρώτο Θέμα υποχρεώθηκε να κάνει διόρθωση, αυτό δεν ισχύει για τον άριστο και επιτελικό βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη Λοβέρδο, που και αυτός, προφανώς ενημερώνεται αντικειμενικά μόνον από το Πρώτο Θέμα.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είδε στο 53% των πολιτών ικανοποίηση για τα μέτρα της πανδημίας.

Η ανάρτησή του παραμένει στο facebook και εξακολουθεί να θριαμβολογεί, υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες στην πλειοψηφία τους (53%) εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της πανδημίας. Δυστυχώς γι αυτόν, δεν είναι έτσι…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter