Διασυρμός ΑΕΚ, ηττήθηκε 3-0 από την Ζόρια στο ΟΑΚΑ

Διασυρμός ΑΕΚ, ηττήθηκε 3-0 από την Ζόρια στο ΟΑΚΑ

«Ναυάγιο» για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Η Ζόρια έκανε… πάρτι, επικράτησε με 3-0 και στην ουσία μηδένισε τις πιθανότητες της Ενωσης για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δικέφαλος είχε μείνει στο ματς του πρώτου γύρου στο οποίο επικράτησε με 4-1 στην Ουκρανία κι αυτό το πλήρωσε με μία ταπεινωτική ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν κομμένη στα δύο, οι παίκτες της δεν είχαν απολύτως καμία έμπνευση και η κατοχή της μπάλας ήταν ανούσια. Ο Λιβάια απείλησε στο 3’, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν άλλες ευκαιρίες.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου η Ενωση έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Σάκχοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αγκωνιά στον Ιβανισένια. Από κει και πέρα ήρθε η κατάρρευση για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

Στο 61’ η Ζόρια άνοιξε το σκορ. Ο Τσίγκανικς έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Αθανασιάδης έκανε λάθος έξοδο και ο Γκρόμοβ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 68’ ο Σβάρνας είχε δοκάρι και στο 76’ οι Ουκρανοί «χτύπησαν» για δεύτερη φορά. Το 0-2 έκανε ο Καμπάγεβ με μακρινό σουτ. Η Ζόρια πέτυχε και τρίτο γκολ. Στο 84’ ο Γαλανόπουλος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Λούνοβ και δύο λεπτά αργότερα ο Γιουρτσένκο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-3).

«Είχαμε ένα φυσιολογικό πρώτο μέρος, ήταν ένα παιχνίδι ισορροπίας στο 50%-50%. Μετά την κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε, είχαμε πολλές δυσκολίες. Προσπαθήσαμε. Τρέξαμε πολύ αλλά δεν παίζαμε μυαλωμένα. Τρέχαμε με την καρδιά μας αλλά όχι με το μυαλό μας. Μετά το 0-1 δώσαμε χώρους στον αντίπαλο και μετά το 0-2 ήταν σαν να τελείωσε το ματς», δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Αζέρος Άλιγαρ Αγκάγεφ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σιμόες, Τάνκοβιτς, Βερνίντουμπ, Γκρόμοβ, Κοτσέργκιν.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Αθανασιάδης, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας (83′ Βασιλαντωνόπουλος), Ινσούα, Μπακάκης (65′ Γαλανόπουλος), Σιμόες (87′ Μαχαίρας), Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς (66′ Ανσαριφάρντ), Λιβάια.

Ζόρια (Βίκτορ Σκρίπνικ): Σεφτσένκο, Τσίγκανικς, Χάνα, Βέρνιντουμπ, Φαβόροφ, Ιβανισένια, Γιουρτσένκο (88′ Πέροβιτς), Κοτσέρχιν (82′ Λούνοφ), Γκρόμοφ (88′ Αλαϊάρ), Καμπάγεφ (88′ Χριν), Γκλάντκι (63′ Ναζαρίνα).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λέστερ 10 (12-4)

2. Μπράγκα 7 (8-8)

3. ΑΕΚ 3 (5-9)

-. Ζόρια 3 (5-9)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter