Διαβήτης και Κορονοϊός: Ποιοι παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο νόσησης;

Διαβήτης και Κορονοϊός: Ποιοι παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο νόσησης;
Φωτογραφία: Pexels

«Tα άτομα με διαβήτη αντιμετωπίζουν μεγαλύτερους κινδύνους επιπλοκών, όταν αντιμετωπίζουν ιογενείς λοιμώξεις, όπως η γρίπη και αυτό είναι πιθανόν να ισχύει και με το COVID-19», ανέφερε η Αμερικανική Ένωση Διαβήτη (ADA), ενώ αν ο διαβήτης είναι καλά ρυθμισμένος, ο κίνδυνος να αρρωστήσει σοβαρά από το COVID-19 είναι περίπου ο ίδιος με τον γενικό πληθυσμό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter