Διεγράφη από τη ΝΔ ο Κώστας Στεφανίδης μετά τη χυδαία του ανάρτηση για την Κούνεβα

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Κώστας Στεφανίδης μετά τη χυδαία του ανάρτηση για την Κούνεβα

Άρον άρον έσπευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκη να “μαζέψει” το στέλεχός του, Συντονιστή Ετεροδημοτών Κώστα Στεφανίδη, μετά τον σάλο που προκάλεσε η χυδαία και ρατσιστική του ανάρτηση στο διαδίκτυο με αφορμή τη μη εκλογή της κας Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Διαβάστε επίσης: Αθλιότητα, ρεβανσισμός και αηδία – Το χυδαίο ποστ Νεοδημοκράτη για την Κούνεβα (Photos)

Ο κ. Στεφανίδης με ρατσιστική διάθεση καλεί την Κωνσταντίνα Κούνεβα να του καθαρίσει το σπίτι το Σάββατο, τώρα που δεν εξελέγη στην Ευρωβουλή.

Ο εν λόγω κύριος δεν σέβεται έναν άνθρωπο που βρέθηκε αντιμέτωπος με τη μαφία που εκφοβίζει εργαζομένους και κάνει φτηνό και χυδαίο χιούμορ επικαλούμενος την επαγγελματική ιδιότητα της κυρίας Κουνεβα – που κατάφερε να επιζήσει από την επίθεση με οξύ όταν τόλμησε να διεκδικήσει τα δικαιώματα των εργαζομένων στην καθαριότητα ιδιωτικής εταιρείας.

Μετά τον γύρο του διαδικτύου που έκανε η ανάρτηση, ο… εμπνευσμένος συγγραφέας της την κατέβασε από το Facebook, ένεκα και οι επικείμενες εκλογές… Προφανώς όμως κανείς δεν του είχε μιλήσει εγκαίρως για το printscreen…

Μετά τον σάλο, ο Γραμματέας της ΝΔ Λευγέρης Αυγενάκης έκανε το εξής tweet: «Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην παράταξή μας».

Είναι που έρχονται και οι εκλογές…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter