Διεγράφη από τη ΝΔ ο Κώστας Στεφανίδης μετά τη χυδαία του ανάρτηση για την Κούνεβα

Άρον άρον έσπευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκη να “μαζέψει” το στέλεχός του, Συντονιστή Ετεροδημοτών Κώστα Στεφανίδη, μετά τον σάλο που προκάλεσε η χυδαία και ρατσιστική του ανάρτηση στο διαδίκτυο με αφορμή τη μη εκλογή της κας Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Διαβάστε επίσης: Αθλιότητα, ρεβανσισμός και αηδία – Το χυδαίο ποστ Νεοδημοκράτη για την Κούνεβα (Photos)

Ο κ. Στεφανίδης με ρατσιστική διάθεση καλεί την Κωνσταντίνα Κούνεβα να του καθαρίσει το σπίτι το Σάββατο, τώρα που δεν εξελέγη στην Ευρωβουλή.

Ο εν λόγω κύριος δεν σέβεται έναν άνθρωπο που βρέθηκε αντιμέτωπος με τη μαφία που εκφοβίζει εργαζομένους και κάνει φτηνό και χυδαίο χιούμορ επικαλούμενος την επαγγελματική ιδιότητα της κυρίας Κουνεβα – που κατάφερε να επιζήσει από την επίθεση με οξύ όταν τόλμησε να διεκδικήσει τα δικαιώματα των εργαζομένων στην καθαριότητα ιδιωτικής εταιρείας.

Μετά τον γύρο του διαδικτύου που έκανε η ανάρτηση, ο… εμπνευσμένος συγγραφέας της την κατέβασε από το Facebook, ένεκα και οι επικείμενες εκλογές… Προφανώς όμως κανείς δεν του είχε μιλήσει εγκαίρως για το printscreen…

Μετά τον σάλο, ο Γραμματέας της ΝΔ Λευγέρης Αυγενάκης έκανε το εξής tweet: «Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην παράταξή μας».

Είναι που έρχονται και οι εκλογές…