Διεκόπη η δίκη για τη μικρή Άννυ – «Δεν τον σκότωνες την ώρα που τον γέννησες;» φώναξαν στη μάνα του δολοφόνου-πατέρα της 4χρονης

Διεκόπη η δίκη για τη μικρή Άννυ – «Δεν τον σκότωνες την ώρα που τον γέννησες;» φώναξαν στη μάνα του δολοφόνου-πατέρα της 4χρονης

«Δεν τον σκότωνες την ώρα που τον γέννησες να έχουμε ησυχάσει;», φώναξε μια γυναίκα που ήταν σήμερα στο ακροατήριο προς την μητέρα του κατηγορούμενου για την φρικτή δολοφονία του ίδιου του παιδιού του, της 4χρονης Άννυ, και την εξαφάνιση στη συνέχεια του πτώματος του, τον Απρίλιο του 2015.

Τεμάχισε το μικρό κορμάκι και το πέταξε στην τουαλέτα του σπιτιού και στο σκουπίδια!

Η δίκη του σε δεύτερο βαθμό εκφωνήθηκε σήμερα άλλα θα ξεκινήσει τελικά συνεχιστεί στις 23 Οκτωβρίου 2018 καθώς διέκοψε για τότε, λόγω σοβαρού κωλύματος του συνηγόρου του.

Διαβάστε επίσης: Ζωντανεύει και πάλι στο Εφετείο η άγρια δολοφονία της μικρής Αννυ που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα (Photos)

Παρόντες σήμερα στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ήταν και οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση.

Ο πατέρας της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββας) ,ο φίλος του, Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού αλλά και η μητέρα της μικρής, Δημητρίνα Μπορίσοβα η οποία διώκεται για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

Οι αστυνομικές δυνάμεις κρατούσαν σε απόσταση τον πατέρα της Άννυ και τον φίλο του Νικολάι οι οποίοι χαιρετήθηκαν από μακριά με νεύματα ενώ ο Σάββας Μπακαρτζίεβ είχε μια σύντομη συνομιλία με την μητέρα του η οποία στο τέλος της πρωτόδικης δίκης είχε ξεσπάσει σε βάρος του.

Πρωτόδικα ο Μπακαρτζίεβ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, ο φίλος του, Νικολάι σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών και μητέρα του τραγικού παιδιού σε ποινή κάθειρξης έξι ετών, με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, γεγονός που την οδήγησε εκτός φυλακής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο. Ένα ακόμα πρόσωπο, φίλος της μητέρας, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter