Διέρρηξαν το γραφείο του Καρχιμάκη στο κέντρο της Αθήνας: «Περισσότερη ασφάλεια στις γειτονιές μας, λιγότερη καταστολή»

Διέρρηξαν το γραφείο του Καρχιμάκη στο κέντρο της Αθήνας: «Περισσότερη ασφάλεια στις γειτονιές μας, λιγότερη καταστολή»

Διάρρηξη στο γραφείο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο πρώην υπουργός στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, βρήκε το πρωί την πόρτα του γραφείου του παραβιασμένη ενώ έχουν κλαπεί αντικείμενα και CD με αρχεία. Όπως φαίνεται και στην εικόνα που έχει δημοσιεύσει, το γραφείο είναι ανακατεμένο, με έγγραφα να είναι πεταμένα δεξιά και αριστερά.

Μάλιστα σχολιάζει πως το γραφείο του βρίσκεται στο κατά τα άλλα αστυνομοκρατούμενο κέντρο της Αθήνας που όπως αποδεικνύεται κάθε άλλο παρά ασφαλές είναι με το κυβερνητικό δόγμα τάξη και ασφάλεια να καταρρέει και πάλι.

Αναλυτική η δημοσίευσή του:

Το γραφείο μου βρίσκεται στο κέντρο σε μία από τις υποτίθεται πιο ασφαλείς γειτονιές της Αθήνας. Σήμερα το βρήκα παραβιασμένο με αντικείμενα και CD με αρχεία να έχουν κλαπεί.

Η σωρεία εγκληματικών ενεργειών το τελευταίο διάστημα αποδεικνύει ότι το κυβερνητικό δόγμα τάξη και ασφάλεια αφορά μόνο τα κοινωνικά κινήματα που ξέσπασαν εναντίον της. Αυτό όμως δεν είναι ασφάλεια, είναι καταστολή και περιστολή δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Να τελειώνουμε: περισσότερη ασφάλεια στις γειτονιές μας, λιγότερη καταστολή σε όσους διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον !
Τέλος να ευχαριστήσω τα παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας που ανέλαβαν την υπόθεση και είμαι σίγουρος ότι θα την φέρουν εις πέρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter