Διεθνείς συλλήψεις για τις κλοπές στα νοσοκομεία – «Κεραυνοί» από Πολάκη

Διεθνείς συλλήψεις για τις κλοπές στα νοσοκομεία – «Κεραυνοί» από Πολάκη

«Κεραυνοί» μέσω Facebook από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη μετά τις συλλήψεις σε Γερμανία και Κολομβία δύο εκ των πέντε Κολομβιανών δραστών, που έχει ταυτοποιήσει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για κλοπή ιατρικών μηχανημάτων και εξοπλισμού από τον «Άγιο Σάββα» και νοσοκομεία της Λαμίας, της Λάρισας και του Βόλου, τον Μάϊο και τον Ιούνιο του 2017.

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο Facebook:

OXI MONO TA ΒΡΗΚΑΜΕ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΞΑΡΘΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ(ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΛΠ) ΑΠΟ 11 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΗΔΗ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ (και επονται αλλα τρια )ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ !!!!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΥΓ.Ακομα περιμενω τη δημοσια συγγνωμη απο τους κυριους Λοβερδο και Γιαννακο που οταν εγιναν οι κλοπες ειχαν χυσει το δηλητηριο τους εναντιον της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…….

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1988584464718358&id=100007004708966&pnref=story

Οι λεπτομέρειες των συλλήψεων:

Συνελήφθησαν στη Γερμανία και την Κολομβία δύο από τους πέντε Κολομβιανούς δράστες, που έχει ταυτοποιήσει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για κλοπή ιατρικών μηχανημάτων και εξοπλισμού από τον «Άγιο Σάββα» και νοσοκομεία της Λαμίας, της Λάρισας και του Βόλου, τον Μάϊο και τον Ιούνιο του 2017.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν, με διεθνή εντάλματα, από τις αρχές της Κολομβίας, στην Μπογκοτά, 50χρονος, που είναι ένας από τους φυσικούς αυτουργούς των διαρρήξεων και στην Φρανκφούρτη, 25χρονη, η οποία αναφερόταν ως παραλήπτρια των δεμάτων με τα ιατρικά μηχανήματα, που τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αφαίρεσαν από νοσοκομεία της Ελλάδας.

Οι δυο συλληφθέντες αναμένεται να εκδοθούν στη χώρα μας, έπειτα από την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, ενώ αναζητούνται διεθνώς και οι υπόλοιποι τρεις ταυτοποιημένοι δράστες, μέσω των διαύλων της διεθνούς και ευρωπαϊκής αστυνομικής συνεργασίας.

Υπενθυμίζεται, ότι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην Κολομβία δύο ενδοσκόπια που είχαν κλαπεί από τον «Άγιο Σάββα» και δύο ενδοσκόπια, που είχαν αφαιρεθεί από το νοσοκομείο της Λάρισας, τα οποία αποδόθηκαν στα συγκεκριμένα νοσοκομεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter