Διεθνές ριάλιτι με μεγάλη τηλεθέαση θα γυριστεί στην Ήπειρο

Διεθνές ριάλιτι με μεγάλη τηλεθέαση θα γυριστεί στην Ήπειρο

Μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές, που κάνει ρεκόρ τηλεθέασης στις Σκανδιναβικές χώρες, έρχεται στην Ήπειρο. Πρόκειται για την δεύτερη διεθνή παραγωγή που θα γυριστεί με σκηνικό τα μοναδικά τοπία της περιοχής, γεγονός με μεγάλα και πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τουριστική προβολή και την ανάδειξη. 

Η παραγωγή ανήκει στην Warner Bros, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών της Σουηδίας, η οποία θα γυρίσει σε επιλεγμένα σημεία της Ηπείρου το δημοφιλές ριάλιτι «The Bachelor».

Οι παραγωγοί βρίσκονται τις ημέρες αυτές στην περιοχή και επισκέπτονται τους χώρους όπου θα γίνουν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής.

Σύμφωνα με το Epiruspost, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 16 Ιουνίου. Το συνολικό κόστος της παραγωγής ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ένας εργένης από την Σουηδία, θα αναζητήσει την γυναίκα των ονείρων του… Μαζί του θα βρίσκονται 25 περίπου κορίτσια από την χώρα του και μέσα από ρομαντικές περιπέτειες ίσως καταφέρει να βρει την μία και μοναδική, στην οποία θα κάνει πρόταση γάμου.

Τις ημέρες αυτές οι άνθρωποι της Σουηδικής παραγωγής επισκέφθηκαν την Πάργα και τα Σύβοτα, όπου θα γίνει ο βασικός κορμός των γυρισμάτων. Στην συνέχεια ήρθαν στα Γιάννινα και βρέθηκαν στο Κάστρο, το Νησάκι και το Σπήλαιο Περάματος ενώ ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους με επίσκεψη σε όλα τα χωριά του Ζαγορίου και rafting στα νερά του Αώου και του Βοιδομάτη.

.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter