Διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Μουσείο Τυπογραφίας Χανίων

Διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Μουσείο Τυπογραφίας Χανίων

Διεθνή διαγωνισμό με θέμα τη δημιουργία αφίσας για την Τυπογραφία πραγματοποιεί το Μουσείο Τυπογραφίας Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη στα Χανιά.

Πρόκειται για τον 5ο κατά σειρά διαγωνισμό μετά την επιτυχία του προηγούμενου διεθνούς διαγωνισμού, όπου συμμετείχαν 570 σχεδιαστές από συνολικά 51 χώρες.

Το Μουσείο καλεί δημιουργούς από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν μια πρωτότυπη αφίσα για τον δικό τους τόπο συμμετέχοντας στον 5ο διαγωνισμό με θέμα «Τυπογραφία – παράθυρο στον κόσμο».

Η πρόσκληση αφορά κυρίως επαγγελματίες και σπουδαστές των γραφικών και εικαστικών τεχνών που επιθυμούν σχεδιάσουν μια πρωτότυπη αφίσα εμπνευσμένη από τον τόπο τους, προτάσσοντας τον πολιτισμό, τα μνημεία – σύμβολα, το φυσικό περιβάλλον, την ιστορία, τους ανθρώπους, τα καλώς ή κακώς κείμενα που τον χαρακτηρίζουν.

Οι 30 αφίσες που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις και οι τρεις πρώτες θα λάβουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα.

Η απονομή των βραβείων και επαίνων θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Τυπογραφίας, στο ΒΙΟΠΑ Χανίων, Σούδα, Κρήτη. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το έργο τους από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου μέχρι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019. Περισσότερα για τον διαγωνισμό στην σελίδα του Μουσείου. Πατήστε ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter