Διεθνής Τύπος: «Η μοίρα της Ουκρανίας εξαρτάται από την Ευρώπη»

Διεθνής Τύπος: «Η μοίρα της Ουκρανίας εξαρτάται από την Ευρώπη»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Οι μεγάλοι ελιγμοί της ακροδεξιάς στις Βρυξέλλες». Οι ευρωεκλογές τον προσεχή Ιούνιο θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν μια ανατροπή των ισορροπιών, με την παρουσία στη Βουλή μιας ισχυρής μειοψηφίας ευρωσκεπτικιστών. Στη Liberation διαβάζουμε: «Στη Ρωσία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξακολουθεί να είναι ακλόνητος. Αντιμέτωπος με μια αποδυναμωμένη Ουκρανία και μια “άφωνη” Δύση, ο Ρώσος  πρόεδρος δεν μοιάζει πλέον στριμωγμένος, όπως πριν.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Τώρα, η μοίρα της Ουκρανίας εξαρτάται από την Ευρώπη». Η Αμερική βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση και καθιστά σαφές ότι η ασφάλεια της Ουκρανίας – και συνεπώς ολόκληρης της ηπείρου – είναι, πρώτα απ’ όλα, καθήκον της ίδιας της Ευρώπης. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Το Αμβούργου εκδίδει κάρτα πληρωμής για αιτούντες άσυλο». Το Αμβούργο είναι το πρώτο ομοσπονδιακό κρατίδιο που άρχισε να εκδίδει κάρτες πληρωμής σε αιτούντες άσυλο.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ορίστηκε η ημερομηνία δίκης του Ντόναλντ Τραμπ για την κατηγορία της χρηματοδότησης της Στόρμι Ντάνιελς». Ο δικαστής όρισε την ημερομηνία της δίκης στις 25 Μαρτίου. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Ο Τζέρεμι Χαντ μείωσε τον φόρο εισοδήματος. Ο Καγκελάριος του Θησαυροφυλακίου του Ηνωμένου Βασιλείου προχώρησε σε αυτή την κίνηση καθώς η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Εφοδος σε νοσοκομείο στη Γάζα. Οι ΗΠΑ πιέζουν για εκεχειρία». “Παλαιστινιακό κράτος; Δεν είναι ώρα για δώρα”, λέει ο Νετανιάχου.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Οι ΗΠΑ βλέπουν ως «ανησυχητικό» το νέο ρωσικό αντιδορυφορικό όπλο». Ο Λευκός Οίκος παραδέχεται την ύπαρξη απειλής, αλλά διευκρινίζει ότι δεν είναι «άμεση» και δεν επιβεβαιώνει ότι είναι πυρηνικής φύσης.

Δείτε επίσης:

Στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

Τέλη κυκλοφορίας: Πότε λήγει η προθεσμία – Bήμα βήμα η διαδικασία πληρωμής

Ο ξέφρενος χορός Κασσελάκη – Τάιλερ στο πάρτι για την ισότητα στον γάμο: «Be proud of yourself» (Videos)

Οι 12 ειδικές κατηγορίες για πρόωρη συνταξιοδότηση – Ποιοι έχουν δικαίωμα εξόδου έως και επτά πριν τα 62 έτη

Γάμος ομοφύλων: Απείχε το 1/3 της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Αξιακό… ρήγμα στη Χαριλάου Τρικούπη

ΣΥΡΙΖΑ: Εν αναμονή εξελίξεων με τους τρεις που διαφοροποιήθηκαν – Τι θα κάνει ο Κασσελάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter