Διεθνώς ρεζίλι η «εκπαιδευτική» ΕΡΤ του Μητσοτάκη που δείχνει στους τηλεθεατές πώς να κλέψουν βενζίνη (Photos)

Διεθνώς ρεζίλι η «εκπαιδευτική» ΕΡΤ του Μητσοτάκη που δείχνει στους τηλεθεατές πώς να κλέψουν βενζίνη (Photos)

Μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από τα ΜΜΕ του εξωτερικού όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην Ελλάδα του Μητσοτάκη.

Και φυσικά, μόνο ασχολίαστο δεν πέρασε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για το πώς να… κλέψει κανείς βενζίνη από ρεζερβουάρ αυτοκινήτων, τη στιγμή που η τιμή της αμόλυβδης έχει ξεπεράσει τα 2,5 ευρώ σε πρατήρια της Αττικής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο βρετανικός Guardian που φιλοξενεί δημοσίευμα με τίτλο: «Η ελληνική κρατική τηλεόραση μεταδίδει συμβουλές για το πώς να παίρνετε τη βενζίνη» τονίζοντας ότι η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα έχει φτάσει στα ύψη.

Δείτε επίσης: Η ΕΡΤ εξηγεί βήμα – βήμα πώς να… κλέψει κανείς τη βενζίνη από ένα ρεζερβουάρ (Video)

Η επίσης βρετανική Daily Mail, με το δικό της ύφος, δημοσιεύει άρθρο με τίτλο: «Η ελληνική κρατική τηλεόραση διδάσκει στους τηλεθεατές πώς να ΚΛΕΒΟΥΝ τα καύσιμα από τα αυτοκίνητα καθώς οι τιμές εκτινάσσονται στα ύψη».

 

Και το sports.yahoo.com που αναφέρεται, εκτός των άλλων, στις τιμές των καυσίμων που έχουν εκτοξευτεί στα ύψη:

 

 

Η κρατική τηλεόραση της Ελλάδας έχει προκαλέσει επικρίσεις για ένα τμήμα που έδειχνε στους θεατές πώς να βγάζουν βενζίνη από τα αυτοκίνητα καθώς οι τιμές των καυσίμων εκτινάσσονται στα ύψη.

«Δεν είναι κάτι τρομερά περίπλοκο… δεν χρειάζεται καν ειδικό σωλήνα, θα το κάνει ακόμα και ένα λάστιχο για μπαλκόνια», είπε ο ρεπόρτερ του σταθμού Κώστας Στάμου στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή της ΕΡΤ Συνθέσεις.

Αφού επιδείξει τη μέθοδο, ένας επισκευαστής αυτοκινήτων επισημαίνει πού μπορεί να τρυπηθεί η δεξαμενή καυσίμου ενός αυτοκινήτου για να κλέψει το περιεχόμενο.

«Είστε καλά παιδιά; Να δίνεις συμβουλές στους ανθρώπους για την κλοπή βενζίνης;» σχολίασε ένας χρήστης στο Twitter. Ένας άλλος αστειεύτηκε: «Μετά το σεμινάριο για δύο τρόπους για να κλέβεις εύκολα βενζίνη, η ΕΡΤ ετοιμάζει τώρα νέους τρόπους για το πώς να ανοίγεις κλειδαριές και να κλέβεις πορτοφόλια».

Ένα βίντεο που ανακατεύτηκε από την ελληνική σατιρική ιστοσελίδα Luben είχε προβληθεί περισσότερες από 170.000 φορές μέχρι την Πέμπτη. Άλλοι 32.500 είδαν το αρχικό τμήμα στο Twitter.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter