Διευκρινήσεις από τη Βουλή για τη χυδαία πλαστογραφία κατά Τσίπρα: «Ουδέποτε υπεβλήθη» τέτοιο έγγραφο

Διευκρινήσεις από τη Βουλή για τη χυδαία πλαστογραφία κατά Τσίπρα: «Ουδέποτε υπεβλήθη» τέτοιο έγγραφο

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη χυδαία πλαστογραφία που διακινούσαν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η οποία περιλάμβανε οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των γυναικοκτονιών, τις οποίες μάλιστα απέδιδαν στον Αλέξη Τσίπρα, προχώρησε το Γραφείου Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης της Βουλής.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Βουλής «έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγο και φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή, καθώς και ότι ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος».

Υπενθυμίζεται ότι για το χυδαίο έγγραφο, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, «τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν».

Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τάνια Καραγιάννη προανήγγειλε την προσφυγή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν» τόνισε σε ανάρτησή της στο Twitter η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τάνια Καραγιάννη.

Το εν λόγω έγγραφο, πέρα από την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα έφερε το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και σφραγίδα από τη Βουλή των Ελλήνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διευκρίνιση για δήθεν εισερχόμενο έγγραφο

Από το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης της Βουλής των Ελλήνων διευκρινίζεται ότι:

Έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητος πριν λίγο και φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή και επιπλέον ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος.»

Διαβάστε επίσης: Χυδαία πλαστογραφία κατά Τσίπρα για γυναικοκτονίες – Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter