Διευκρινίσεις Γιαννούλη στις δηλώσεις περί μπάρμπεκιου

Διευκρινίσεις Γιαννούλη στις δηλώσεις περί μπάρμπεκιου

Η διευκρινιστική δήλωση του Χρήστου Γιαννούλη, αναφορικά με τη δήλωση που χρησιμοποίησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Κυρανάκης και Πλεύρης.

Συγκεκριμένα, με παρέμβασή του στην εκπομπή One Line, ο Χρήστος Γιαννούλης ανέφερε τα εξής, για το θέμα το οποίο «πήρε» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αλλά και ο Θάνος Πλεύρης:

«Χρειαζόταν μερικά λεπτά για να καταλάβει κάποιος το ότι εγώ δεν ζητώ από τον κύριο Τσιάρα να επιβάλλει ποινές σε όσους ψήνουν χοιρινό ή πίνουν μπύρες στην Ελλάδα, όπως κυνικά, χυδαία και φασιστικά το διαστρέβλωσαν οι κύριοι Κυρανάκης και Πλεύρης. Μάλιστα, να σας δώσω και μια πληροφορία. 

Ο υπουργός δικαιοσύνης, όταν μιλούσα για σαδισμό αυτών των αχρειών που διοργανώνουν την Κυριακή αυτό το μπάρμπεκιου πάρτι, κουνούσε καταφατικά και επαινετικά το κεφάλι, όπως και η πλειοψηφία της αίθουσας στη Βουλή. Και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Οι δύο «φωστήρες» της ακροδεξιάς, Κυρανάκης και Πλεύρης κατάλαβαν από αυτό που έλεγα πολιτικά ότι είναι σαδισμός, μια χούφτα ακροδεξιών, εθνικοπαραφρώνων, να διοργανώνει μπάρμπεκιου με τίτλο κατά των λαθρομεταναστών, γνωρίζοντας ότι η κουλτούρα τους δεν το επιτρέπει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter